LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens svåra dilemma under tiden ifrån Christian Bauer

16 okt, 2021 
Mikael Einarsson
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är lyckligt nyförälskade.
Men allt är ändå inte frid och fröjd i schlagerdrottningens liv.
Nu berättar hon om sitt nya dilemma.
– Jag fattar ingenting, säger Pernilla i Wahlgren & Wistam.
Annons
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”

Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges kanske hetaste och mest uppmärksammade nöjesprofiler. Tidigare i år såg vi henne programleda den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen. Dessutom satt hon med i juryn i tv-programmet Masked singer på TV4.

Just nu är Pernilla aktuell med den egna showen Pernilla Wahlgren har hybris. Och som inte det vore nog är hon och Bianca Ingrosso, 26, dessutom högaktuella med den tionde säsongen av succéserien Wahlgrens Värld.

Denna säsong får tv-tittarna en nära inblick i Pernillas kärleksliv. Efter uppbrottet från ex-pojkvännen Joachim Lennholm för 13 år sedan har Pernilla levt som singel – fram tills nu.

I årets säsong får tittarna se när schlagerdrottningen dejtar och till slut hittar den stora kärleken i Christian Bauer, 55.

Pernilla Wahlgren har de senaste månaderna frikostigt delat med sig av sina starka känslor för Christian Bauer – både i intervjuer, på sin blogg och på Instagram.

Annons

Christian, däremot, har varit lite mera återhållsam när det kommer till att ösa kärlek över Pernilla. Fram tills väldigt nyligen.

Christian Bauers starka ord om Pernilla Wahlgren

I sin biografi på Facebook har Christian Bauer nu skrivit att Pernilla är hans allt följt av tre, röda hjärtan. En riktigt stark offentlig kärleksförklaring med andra ord!

Fjäll o hav är mina rätta element i mina barn, barnbarn och HON är mitt allt”, går det att läsa på hans Facebooksida.

Foto: Pernilla Wahlgren/Instagram

Pernilla Wahlgrens sömnkamp utan Christian Bauer

Just nu är Pernilla Wahlgren ute på turné med hybris-gänget. I den egna podcasten Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med Sofia Wistam, berättar Pernilla i det senaste avsnittet att hon numera har lite svårt att sova.

Annons

– Jag har sovit så sjukt dåligt, jag fattar ingenting. Igår gick jag och la mig direkt när vi kom hem direkt, och så vaknade jag halv fem imorse och kunde inte somna om. Jag fick panik. Vet du vad jag tror det är?, frågar hon Sofia innan Pernilla själv svarar:

– Jag är inte van att vara ensam i sängen.

Varpå Sofia Wistam svarar:

– Ja, du har vant dig vid Christian nu?

– Ja, jag tror det, säger hon skrattandes och fortsätter:

– Jag är en sådan där som gillar att ligga väldigt, väldigt nära.

Pernilla Wahlgren har svårt att sova när inte Christian Bauer är med. Foto: Pernilla Wahlgren/Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

Annons