ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linus Wahlgrens okända relation till Martina Haag avslöjad – starka orden

10 maj, 2022 
Angelica Hedlund
AvFelicia Hovryd
MARTINA HAAG, LINUS WAHLGREN
Både Martina Haag och Linus Wahlgren syns ofta till ute i vimlet lite titt som tätt. Nu visar det sig att de känner varandra! Nu berättar Martina för Hänt om deras relation.
Annons
Intervju: Tony Andersson om viktbråket med Martina HaagBrand logo
Intervju: Tony Andersson om viktbråket med Martina Haag

Martina Haag, 57, är en välkänd författare, skådespelerska och snart filmregissör. Hon är nämligen aktuell med den nya filmen Dag för dag, som hon gjort tillsammans med William Spetz, 26.

Martina har tidigare berättat om sitt första möte med William och att hon kände direkt att han var en riktigt toppen-kille!

– Då kände jag bara att den här killen, han ska man bara hugga tag i först av alla. För han är sådant geni, han är sådan bra person. Han hade precis flyttat ner från Umeå och han hade gjort den här pjäsen om sin mormor, som var helt fantastisk, sa Martina när hon gästade Efter fem.

Martinas relation till ex-maken Erik Haag

Martina var tidigare gift med programledaren Erik Haag, 54, och tillsammans har de barnen Jackson, Lucia, Diana och Dino. Men år 2014 kom beskedet att de skulle gå skilda vägar efter 19 år som äkta makar.

Annons

Snabbt skapades det många rubriker om deras skilsmässa, detta då många spekulerade i anledningen bakom uppbrottet. Många misstänkte nämligen att Erik hade funnit kärleken i programledar-kollegan Lotta Lundgren, 51.

Spekulationerna fick ännu mer fart när Martina släppte sin bok Det är något som inte stämmer. Boken handlar om en man som lämnar sin hustru för en kollega. Det är just den här boken som Martina nu gör till långfilm.

Martina har många bollar i luften. Vid sidan av böcker och film så har hon också en skepparexamen och förarbevis. Nu kan Martina även titulera sig som fartygsbefäl klass 8 och glädjen är total.

”Säg skeppohoj till färdigutbildat fartygsbefäl klass 8”, skriver Martina på Instagram.

Martina Haags verkliga relation till Linus Wahlgren

Martina har som sagt redan skepparexamen så detta kändes som ett naturligt steg att ta, berättar hon för Hänt. Hon berättar också att hon inte har några planer på att byta karriär på något sätt, men hon är glad över att kunna ge sig ut på sjön.

”Jag vill känna mig kapabel på sjön.”, skriver hon till Hänt.

Någon som verkar imponerad av Martinas kunskaper är ingen mindre än Linus Wahlgren, 45.

”Coolt!!”, skriver Linus under Martinas bild.

Nu berättar Martina för Hänt hur hon och Linus egentligen känner varandra. Så här är deras relation idag:

”Linus känner jag genom hans förtjusande exfru Jessica som är en väldigt god vän till mig.”, skriver Martina i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Anders Wiklund/TT,

Annons