LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Montazami om sonen Nicholas flickvän Holly: ”Hon kan vara...”

13 apr, 2023 
Maria Montazami lever ett lyckligt familjeliv tillsammans med maken Kamran Montazami.
Nu kan Maria dela med sig av ett glädjande besked – rörande hennes son Nicholas och hans flickvän Holly.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami visar upp sin tatuering efter Över AtlantenBrand logo
Maria Montazami visar upp sin tatuering efter Över Atlanten

Den folkkära hollywoodfrun Maria Montazami fick sitt stora genomslag i populära programmet Svenska Hollywoodfruar. Där vi fick följa henne i sin vardag tillsammans med maken Kamran Montazami.

Maria och Kamran har varit gifta i över 30 år och deras kärlek har vi fått följa i programmet. Makarna har idag fyra barn tillsammans. De tre döttrarna Sara Montazami, 31, Hanna Montazami, 30, Emma Montazami, 26, och den yngsta sonen Nicholas Montazami, 24.

Maria Montazamis lycka – avslöjandet om sonens flickvän: ”Hon kan vara...”

Det är inte bara Maria som är framgångsrik, även sonen Nicholas har gjort stor succé. Idag är Nicholas fastighetsmäklare och säljer bostäder i Los Angeles. I en intervju med Hänt berättar Maria om den nära relationen hon har med sin son och även lyckan med hans flickvän.

– Nicholas har en tjej som heter Holly och är jättefin. De har varit tillsammans ganska länge, så hon kan vara den som är den till honom, säger Maria.

Annons

Hon förklarar även hur Nicholas är som person och stöttningen som hon ger sin son.

– Nicholas är lång och så stilig, smart och rolig. Men när det något så är jag där och stöttar honom. Ger alla mina fantastiska råd som jag har.

Maria Montazami om längtan efter barnbarn – lyckan med dottern

Maria Montazami har tidigare uttryckt för Hänt sin längtan efter barnbarn.

Barnbarn då? Tror du att det blir något?

– Ja, Diego sa till Sara att de kanske skulle vänta något år eller så, men jag sa till Sara, ”skit i det! just do it”, du vet, säger Maria.

Dottern Sara är sedan förra året gift med maken Diego Valdivia. Paret gifte sig i Mexico, något Maria berättar vidare om.

– Sara och Diegos bröllop var jättefint. De gifte sig ju i Mexico, vilket är väldigt populärt nu, det heter destination-wedding.

– Men det var jättefint, jättevackert. Man grät ju i floder! Sara var så vacker, hon är så fin. Och hade en sån fin klänning, eller klänningar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons