LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad hyllas – visar inte barnen på internet

09 nov, 2021 
Johanna Alm
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad jobbar båda som programledare för TV4 och har varit gifta sedan 2012.
Tillsammans har de även barnen Nike och Erling.
Nu hyllas de av följarna efter beslutet för barnen.
Annons
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”Brand logo
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad gifte sig 2012 och har nu varit ett par i 15 år. De äkta makarna är inte bara gifta utan jobbar även båda på TV4, däremot på olika redaktioner. Henrik för Efter fem och Anders för Nyhetsmorgon, vilket gör att de inte stöter på varandra så mycket som man kan tro under deras arbetstid.

Men att de träffades genom jobbet stämmer däremot. Första gången de fick upp ögonen för varandra var nämligen när de befann sig på samma personalfest.

På personalfesten, som hade båt-tema, var Anders utklädd till livräddare och Henrik till matros. Det var då Anders vågade gå fram till Henrik och sedan dess har deras kärlekssaga fortsatt.

I veckan la Henrik ut en bild på deras gemensamma barn Nike och Erling och nu hyllas makarna av följarna efter bilden.

Därför visar inte Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad deras barns ansikten

Eftersom Henrik och Anders är stora tv-profiler har de båda blivit offentliga för det svenska folket. Trots detta så har de tagit ett beslut att inte visa sina barns ansikten på sociala medier.

Annons

Tidigare har de berättat för Hänt om beslutet.

– De är inte intresserade av någon medial uppmärksamhet överhuvudtaget. Vi har känt av lite vad det är för barn och de har inte intresset av att vara med eller synas eller höras på det sättet, så vi lägger ut bilder på dem, men aldrig när man ser deras ansikten. De får helt enkelt fortsätta vara anonyma ett tag till, så får vi se vad de själva vill i framtiden, sa Henrik då.

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad hyllas efter beslutet för barnen

Den senaste tiden har familjen befunnit sig i Wien. När Henrik fyllde år fick han nämligen en resa dit av Anders i födelsedagspresent. På deras sociala medier har följarna fått följa deras resa i Österrikes huvudstad.

Och efter deras resa till Wien begav de sig till Finland och det var där Henrik delade med sig av ett bildspel på honom och barnen. På bilden syns inte barnens ansikten och nu hyllas föräldrarna efter beslutet.

Annons

Kommentarsfältet fylldes snabbt med peppande lovord til föräldrarna.

”Härlig bild på två fina ungar. Gillar att ni inte visar deras ansikten vi ser ju ändå att ni har superfina barn,” skrev bland annat en person.

”Ni är fantastiska”, kommenterade en annan.

”Ni är underbara föräldrar. Härligt!”, fyllde en tredje i.

Bild från Henrik Alsterdals Instagram.

FOTO: Henrik Alsterdal/Instagram, Nyhetsmorgon/TV4 Play

Annons