Zachs och Toris kärlek vann mot alla fördomar: ”Ett så unikt par”

Tori och Zach Roloff

Zach Roloff är bara 132 centimeter och trodde aldrig han skulle våga dejta någon.
Men sen mötte han Tori och tillsammans krossade de alla fördomar.
– Vi har en cool berättelse att dela med oss av, säger Tori.
0:37

Efter reklamen: Hoppborgen flyger iväg ”Var är Michael”?

(0:37)

Flera personer är redan bekanta med familjen Roloff. De gjorde succé i realityserien Little people, big world – en familj där föräldrarna och sonen Zach Roloff, 31, är kortvuxna, medan syskonen inte är det.

Inte minst var det Zach Roloffs resa som många ville följa. I serien fick man ta del av hans relation med kärleken Tori Roloff, som han träffade 2010 när hon arbetade på familjens Roloffs gård.

– En kollega sa till mig ”Zach tycker att du är riktigt söt, men han tror inte att du någonsin skulle dejta honom”, har Tori sagt till People.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Bryr mig inte om vad andra människor tycker”

Men Tori ville väldigt gärna dejta Zach och första mötet varade i över fem timmar. Efter dejten var båda helt övertygade om att de skulle tillbringa resten av sina liv tillsammans.

Zach Roloff är bara 132 centimeter lång och hade aldrig vågat dejta någon tidigare. Tori gav honom det självförtroende som han behövde och han övertygade i sin tur henne att vara med i realityserien för att bryta folks fördomar.

– Vi är ett så unikt par, och vi har en cool berättelse att dela med oss av, men det var jätteläskigt. Men programmet har hjälpt mig inse att jag inte ska bry mig om vad andra människor tycker.

19-åringen är världens kortaste kvinna – nu gör hon succé

Paret väntar sitt tredje barn

Tori och Zach gifte sig 2015. I dag har de två barn tillsammans, Jackson och Lilah Ray, och ett tredje på väg. Det har dock inte varit någon enkel resa för paret, som tidigare drabbats av flera missfall.

– Om jag ska se någon ljusglimt här så är det insikten av hur välsignade vi är. Vi har två glada och friska barn, och jag vet att det inte är alla förunnat. Vi har två barn som vi får gosa med och älska varje dag, säger Tori.

LÄS OCKSÅ: Fick dödlig sjukdom när hon var 18 – gömde sig i flera år

LÄS OCKSÅ: Änkan Helen, 44, har drabbats av dödlig cancer

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!