Veronica blev gravid som 14-åring – nu är hon mamma till tolv barn

Veronica har redan elva barn. Nu väntar hon sitt tolfte.

PRIVAT
Första gången hon blev gravid var Veronica bara 14 år.
Nu har hon hunnit fylla 36 och har en riktigt stor familj.
Paret fick 20 barn på ett år – så lever de idag
Slå på ljud

Veronica Merritt, 36, från New York, berättar om sitt liv som mamma på sociala medier. Som 14-åring blev hon gravid med dottern Victoria, som i dag är 21 år. Trots att hon blev förälder tidigt i liv klarade den unga mamman high school med bravur och fick fina betyg.

Syskonskaran har vuxit rejält sedan dess. Andrew, 16, Adam, 15, Mara, 13, Dash, 12, Darla, 10, Marvelous, 8, Martalya, 6, Amelia, 4, Delilah, 3, och minstingen Donovan, 1.

Victoria och Andrew har samma pappa. Efter några år skilde sig Veronica Merritt och pappan och kort därefter gifte sig Veronica om sig med Marty, 37, som hon har de yngsta barnen med.

Ett sätt att göra tvätt och planering lättare är genom att färgkoda barnens kläder. Veronica säger att de också får presenter som matchar deras färger.

”Tar inte preventivmedel”

På sociala medier avslöjar Veronica att hon aldrig använder preventivmedel på grund av hälsoproblem. Veronica Merritt lider av en njursjukdom och förra året fick hon ta bort ena njuren.

– Vissa av barnen var planerade, men jag kan inte ta hormonella preventivmedel på grund av min sjukdom eftersom jag har lätt att få blodproppar.

Men det är inte bara avsaknaden av hormonella preventivmedel som gjort att Veronica har så många barn. Hon har ambitioner om en ännu större familj.

I framtiden hade hon gärna haft 17 barn, berättar hon.

– Jag har inte räknat bort fler barn. Jag hade gärna fått sex till. Jag har totalt varit gravid i totalt i åtta och ett halvt år.

Gravid igen – har snart tolv barn

I en video delade den 36-åriga mamman nyligen att hon började komma närmare sitt mål. Hon filmade sitt ultraljud och taggade inlägget med #12kids.

Flera av hennes 32 000 följare var snabba att gratulera Veronica Merritt:

”Grattis! Jag är i tionde veckan. Jag väntar min första och du har snart ditt dussin”, skriver en kvinna.

En annan glad följare gratulerar Veronica Merritt och berättar att hon också har en stor familj. Det är elvabarnsmamman Courtney Rogers, som Hänt skrivit om tidigare.

”Åh grattis! Vår tolfte kommer i mars”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Änklingen James återskapar fotot med döda hustruns gravidbild

LÄS OCKSÅ: Christinas mardrömsbeskedet på telefon: ”Du och jag har samma pappa”

FOTO: VERONICA MERRITT / PRIVAT

FRÅN FÖRSTASIDAN