Ulrika Jonssons plötsliga nakenchock – trots barnens vilda protester

Ulrika Jonsson, 54, plötsliga nakenchock.

Ulrika Jonssons kastar kläderna på Instagram och härmar Kendall Jenners plötsliga nakenchock.
Trots barnens vilda protester.
”Jag skulle vilja starta en rörelse vars mål är att frigöra kroppen”, skriver den svenska profilen i The Sun.
Naken mamma jagar örn samtidigt som hon ammar dottern
0:25

Efter reklamen: Naken mamma jagar örn samtidigt som hon ammar dottern

(0:25)

Slå på ljud

Den svenska profilen Ulrika Jonsson, 54, är en känd tv-profil och krönikör i Storbritannien. På sitt Instagram-konto har hon väckt uppmärksamhet genom att kasta av kläderna titt som tätt, och har nu gjort det igen.

I en krönika i The Sun förklarar den självsäkra svenska profilen varför hon väljer att låta världen se hennes nakna underdel. Men tilltaget har väckt protester, inte minst från Ulrika Jonssons egna barn, något Hänt tidigare har rapporterat om.

Ulrika Jonsson, 54, har återigen kastat kläderna.

Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock

”Finns inget sexuellt med ett naket bröst”

Ulrika Jonssons menar att hon gör det för att visa att kroppar inte endast ser ut som Kendall Jenners, som nyligen också valde att publicera en nakenbild på Instagram.

I sin krönika i The Sun berättar Ulrika Jonsson:

”Som svensk är jag väldigt van vid nakna kroppar. En kropp är en kropp. Det finns inget sexuellt med ett naket bröst. Inget suggestivt eller provocerande. Ett naket bröst är helt enkelt frigörande”.

10-åriga pojkens tillfälliga tatuering slutade i katastrof: ”Panik”

Apar efter Kendall Jenner

På sitt Instagram-konto chockade Kardashian-systern Kendall Jenner världen med att ligga ner på en solsäng, med rumpan i vädret. Bilden blev en riktigt snackis i internationell press. På bilden som Ulrika Jonsson sedan publicerade gör hon samma slags pose som Kendall Jenner.

I sin krönika skriver Ulrika:

”När jag såg Kendall Jenner senaste inlägg på Instagram där hon låg med rumpan i värdet för hela världen att se, så tänkte jag, riktigt bra där gumman!”, skriver Ulrika.

Ulrika Jonsson gör en Kendall Jenner …

Foto: INSTAGRAM-STORY

”Klassiskt göra-slut-beteende”

I sin krönika skriver den svenska profilen att hon nyligen läst att Kendall Jenner nyligen gjort slut med sin, numera, ex-pojkvän Devin Booker.

”Att lägga upp en sådan bild är klassiskt göra-slut-beteende. Inuti håller den lilla flickan att gå sönder. Men utanpå gör man sig vacker och snygg”, skriver Jonsson.

Ebba Buschs erkänner badmissen med exmaken Niklas Thor

Vill starta en nakenrörelse

Men Ulrika Jonssons beslut att ha en bekymmersfri attityd till kläder har skapat problem på hemmafronton. I krönikan skriver 54-åringen att hennes barn har utryckt missnöje. Ett högljutt missnöje. Jonsson skriver:

”Jag skulle vilja starta en rörelse vars mål är att frigöra kroppen. Jag tror det skulle frigöra och hjälpa oss alla – inkluderat mina stackars grannar. Men även mina barn. För när de ser mig gå runt naken hemma skriker de högljutt och springer till skogs”.

Youtubern fastnar med bikinitrosan i bryggan

Se klippet här!

Foto: INSTAGRAM, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN