Tvåbarnsmamman tragiskt död efter olyckan – dagar innan sin födelsedag

Sunshine Nichole Williams med barn och make.

FOTO: Facebook
Trafikolyckan ledde till den 21-åriga mammans död.
Efter sig lämnar hon sin ettåring, sin åtta månader gamla bebis och en förkrossad make, skriver People.
En otrolig duo "Tate och Kovu har allt"
0:35

Efter reklamen: En otrolig duo "Tate och Kovu har allt"

(0:35)

Slå på ljud

21-åriga Sunshine Nichole Williams från North Carolina i USA färdades på motorvägen tillsammans med sin bror John under lördags eftermiddagen – en färd som skulle sluta olyckligt för den unga mamman.

Plötsligt kolliderar Sunshine Nichole med en bil som kommer från ingenstans. Föraren i bilen färdades i motsatt riktning och ska enligt polisen ha tappat kontroll över sin bil och hamnat på fel sida av vägen.

Den 21-åriga mamman dödförklarades på platsen och hennes bror fördes till sjukhus utan livshotande skador. Olyckan inträffade bara sex dagar innan hennes 22-årsdag och efter sig lämnar hon en förkrossad familj på tre.

Familjen har inte råd med begravningen

Sunshine Nichole var mamma till två småttingar – en på ett år och en som endast hann bli åtta månader innan mammans bortgång. Hennes make har lämnats med ett liv som helt och hållet vänts upp och ned och nu försöker de desperat samla in pengar för att ha råd med en värdig begravning. Sunshine Nicholes mamma Teresa Lane har startat en insamling för familjen.

– Insamlingen är för min dotters begravningskostnader. Hon lämnade efter sig en ettåring, en åtta månaders och en förkrossade make som behöver hjälp, skriver hon på insamlingssidan.

De två barnen.

Sunshine Nichole Williams var mamma till två trots sin unga ålder.

FOTO: Facebook

Flera personer har lämnat fina kondoleanser till den avlidna mamman som inte hann bli äldre än 21 år.

”Fina Sunshine Nichole Williams du togs alldeles för tidigt. Jag har sett dig bli en sådan vacker mamma och fru”, skriver en.

Trafikpolisen har bekräftat att åtal kommer att väckas mot föraren som orsakade hennes död.

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN