Plötsliga vändningen – mannen påstår sig veta var Madeleine McCann ligger begraven

Mannen tror sig veta var hon är begraven.

Nu händer det mycket kring gåtan med Madeleine McCann.
För första gången har misstänkta mördare uttalat sig till pressen.
Åklagare i Tyskland säger att de är månader från en lösning.
Dessutom påstår ett medium sig veta var kroppen ligger begravd.
– Hon är tyvärr död och begravd i Portugal, nordost om Lagos, säger mediumet enligt The Mirror.

Mycket har hänt sedan Madeleine McCann försvann 2007. Den misstänkte mördaren Christian Brueckner, en dömd sexualförbrytare och våldtäktsman har för första gången uttalat sig i tysk press, påstå det.

I brevet skiver sexualförbrytaren Christian Brueckner, 43, att han utsatts för en häxjakt. Han kritiserar starkt den tyska polisens utredare, som han tycker ska avgå eftersom de ”åtalar en oskyldig person”, skriver The Sun.

Christian Brueckner, en tysk medborgare, är högst upp på listan av de misstänkta personerna som tros ligga bakom bortförandet av då treåriga Madeleine McCann i Portugal, 2007. Om Madeleine McCann är vid liv är hon 18 år.

Tyska åklagare tros sig vara nära en lösning: ”Månader bort”

Tyska åklagaren Hans Christian Wolter säger till brittiska The Mirror i förra veckan att han tror att den tyska polisen snart är nära en lösning. Åklagaren säger att de är månader ifrån, vilket är goda nyheter för det snart två decennium långa bortförandet.

– Vi hoppas att vi kan lösa Madeleine McCanns försvinnande, även om detta kommer att ta flera månader, säger Hans Christian Wolter till The Mirror.

Christian Brueckner, 43 år.

Foto: Polisen

Den brittiska tidningen fråga om den 43-åriga Christian Brueckner ska utfrågas av tysk polis. Då svarade åklagaren att Brueckner ska intervjuas i slutet av utredningen.

I slutet av utredningen. När vi har slutfört våra utredningar kommer vi att informera allmänheten om resultatet och om ytterligare detaljer, säger åklagaren Hans Christian Wolter.

Polis med likhund eftersöker kroppen.

Foto: HAUKE-CHRISTIAN DITTRICH

Mediumet Schneider: Jag vet var hon ligger begravd

En annan intressant detalj är att ett medium påstår sig veta var Madeleine McCann finns. Mediumet Michael Schneider påstår sig veta de exakta koordinaterna till Madeleine McCann. Schneider har hjälpt till under flertalet polisiära utredningar, enligt The Mirror.

BLUFFLÄKAREN Kvinna DÖD efter säkerhetsvaktens ”operation”

Mediumet kontaktade själv BKA, en slags överstatlig polisiär myndighet i Tyskland som kan liknas till det amerikanska FBI. Polismyndigheten svarade överraskande nog att hans information kommer behandlas som ett riktigt tips.

Tipset består av exakta koordinater till var kroppen finns, då mediumet tror att Madeleine McCann dog när hon bortfördes.

Förste åklagare, Hans Christian Wolter.

Foto: Martin Meissner




Tyska polisen tror också på teorin om hennes död – föräldrarna håller inte med


En teori som tyska polisen också tror på, då de tidigare har sagt att de misstänker att Madeleine dog när hon försvann vid familjeresan till Praia da Luz, i Portugal, den tredje maj 2007.

Föräldrarna Kate och Garry håller inte med. De har meddelat brittisk press att de aldrig kommer ge upp hoppet om att finna Madeleine McCann, i dag 18 år gammal, levande.

FÅ FLER FASCINERANDE OCH SPÄNNANDE NYHETER OM AKTUELLA HÄNDELSER: In och följ Hänt Nyheter på Facebook här!

LÄS OCKSÅ: Här slår de sönder hjärtstartaren – timmar efter danska stjärnans kollaps

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik efter Christian Eriksens kollaps under EM-matchen

Foto: HAUKE-CHRISTIAN DITTRICH, PRIVAT