Pappa Travis Fieldgrove och dotter Samantha Kershner gifter sig

Travis, 40, hade relation med sin dotter Samantha, 17.

Travis, 40, hade sexuell relation med sin dotter Samantha, 17.

Foto: FACEBOOK/POLIS
Travis Fieldgrove, en pappa från Nebraska, straffades med fängelse för en incestuös relation med sin 17-åriga dotter.
Trots att ”paret” var under polisutredning – så gifte de sig.

För två år sedan dömdes och fängslades Travis Fieldgrove, 40, för att haft sexuella relationer med sin dotter. Deras förhållande började tre år efter att paret träffades för första gången. Pappan fanns nämligen inte där under dotterns begynnande uppväxt, skriver Daily Star. Turligt nog.

När dottern Samantha Kershner föddes lämnade pappa Travis familjen för en annan kvinna. Han startade ett helt nytt liv med en ny familj.

Men 17 år senare skulle dotter och far återförenas.

Far och dotter började sin relation när Samantha var 17 år gammal.

Foto: POLISEN

Far och dotter påbörjade en sexuell relation

Tre år senare efter återföreningen, när Samantha var 20 år gammal, påbörjade far och dotter inleda en sexuell relation. Trots att de har olika efternamn, så är ”paret” släkt via blod. De är biologiskt far och dotter.

När Travis blev dömd för relationen, hävdade han att de inte var släkt. Men ett DNA-test visade på att pappan ljög. En märklig detalj i hela affären, verkar vara att Samantha inte hade något i mot relationen. Inget i polisutredningen visade på att förhållandet var påtvingat, trots att Samantha endast var 17 när det påbörjades.

Började i svartsjuka – med halvsystern

Domstolshandlingarna, som Daily Star kommit över, visar att Samantha, idag 21, till och med gjort en vadslagning med sin halvsyster att hon kunde ligga med sin biologiska pappa.

Myndigheterna i Nebraska, delstaten i USA, fick reda på ”parets” relation genom att pappa Travis ex anmälde relationen. Även Samanthas vänner hade larmat polisen.

”Bråket började i svartsjuka. De tävlade mot varandra, Samantha och hennes halvsyster, om vem som kunde bryta mot lagen först med att visa kärlek mot pappan”, berättar en polis.

Foto: FACEBOOK

Samtidigt som polisutredningen höll på att undersöka den märkliga far och dotter relationen – skröt Travis och Samantha på sociala medier om sin relation. Strax efteråt gifte sig också paret, trots att polisen var dem på spåren.

Polisen menar att giftermålet var för att håna utredningen. En polis menade att relationen mellan far och dotter startade med ett svartsjukebråk mellan Samantha och hennes halvsyster.

– Det började i svartsjuka. De tävlade mot varandra, Samantha och hennes halvsyster, om vem som kunde bryta mot lagen först med att visa kärlek mot pappan, säger en anonym polis.

Pappa Travis dömdes till fängelse

Travis dömdes till två års fängelse. Samantha fick nio månaders fängelse, men det omvandlades till en villkorlig dom. Far och dotter erkände brottet, vilket inte var konstigt, då de hade redan offentliggjort relationen på Facebook.

Travis har släppts ut ur fängelset. Han är förbjuden att återuppta kontakten med sin dotter. Pappan ska enligt Daily Star ha släppts från fängelset i januari i år, 2021.

Men trots kontaktförbudet, skrev Travis ett oroväckande statusuppdatering på Facebook under sin tid i fängelset.

”God morgon, allihopa! Jag kan inte vänta på att få åka hem. Jag har en månad och 16 dagar kvar. Men jag kan inte vänta på att komma ut. Men trots det insåg jag att livet är för kort och jag är trött på att slösa bort det”.

Pappan har dömts till kontaktförbud efter tiden i fängelset.

Foto: FACEBOOK

LÄS OCKSÅ: Änklingen James återskapar fotot med döda hustruns gravidbild

LÄS OCKSÅ: 73-åriga mamman födde tvillingarna – då dog hennes make

Foto: FACEBOOK, POLISEN

Senaste nytt