Tonårsmamman blev gravid som 16-åring – fräser tillbaka mot kritiken

Kailey Pool.

Foto: INSTAGRAM
Kailey Pool fick sitt andra barn som 18-åring.
Nu slår hon tillbaka mot de som ifrågasätter att hon inte är en tillräckligt bra mamma:
– Jag planerar att vara en glamourmamma när jag är 30, med vuxna och fantastiska barn och en otrolig make, säger Kailey Pool, enligt The Sun.
Gravida mamman ”Tror det växer en alien där inne”
0:28

Efter reklamen: Gravida mamman ”Tror det växer en alien där inne”

(0:28)

Slå på ljud

Tvåbarnsmamman Kailey Pool, 18, från den amerikanska delstaten Alabama, fick sitt första barn när hon var 16 år gammal. Nu har har hon fått sitt andra barn – som 18-åring. Men hennes beslut att bli mamma har mött kritik. Nu fräser hon ifrån i den brittiska tabloiden The Sun.

18-åringen är från USA, men bott utomlands med sin make Nathan Smith, 21, som arbetar inom den amerikanska armen. Hon träffade sin make redan i högstadiet. I skolan var hon en duktig och skötsam elev.

Blev gravid som 16-åring

Men en dag upptäckte Kailey Pool att hon var gravid. Endast 16 år gammal. I The Sun berättar Kailey Pool om paniken och om hur hon inte vågade berätta för sin mamma att hon blivit gravid som tonåring.

– Det tog två veckor innan jag kunde fatta modet att berätta det för någon. Tillslut berättade jag för min mamma. Hon tvingade mig att tillslut berätta det för Nathan också, säger Kailey.

”Blev kallad en ”slampa”, ”hynda” och ”en latmask”

Den unga mamman berättar att hon började bära säckiga och större kläder för att dölja att hon var gravid. Tillslut gick det inte längre och Kailey Pool avslöjade för alla att hon var gravid. Men hennes beslut att bli gravid kom inte utan kritik.

– Jag blev kallad en ”slampa”, ”hynda” och en ”latmask” av mina skolkamrater. En person kallade till och med mig för en ”mänsklig bebismaskin”, berättar Kailey.

Men i dag mår Kailey betydligt bättre. Hennes make Nathan har ett stabilt arbete – och hon har precis fått sitt andra barn. Hon berättar i The Sun att hon är lycklig.

– Jag älskar att vara mamma och jag vet att det är mitt livsöde, säger Kailey.

Foto: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN