Tonårsdottern skulle föda barn – då inträffade det fruktansvärda

Tonårsdottern skulle föda barn – då inträffade det fruktansvärda på grund av bebisens storlek

17-åriga Teegan var överlycklig att bli mamma för första gången.
Förlossningen fick dock ett tragiskt slut när bebisens storlek kostade tonåringen hennes liv.
Nu växer sonen Parker upp utan sin mamma.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bebisen föds med ”horn” istället för ben – jämförs med gud
0:29

Efter reklamen: Bebisen föds med ”horn” istället för ben – jämförs med gud

(0:29)

Slå på ljud

Familjen var överlyckliga när 17-åriga Teegan Barnard berättade att hon väntade barn. Men efter nio månader blev den efterlängtade drömmen till en mardröm när det var dags för förlossning.

Bebisen, som fick namnet Parker, var för stor för att förlossningen skulle kunna ske på naturlig väg och föddes därför via kejsarsnitt. Parker föddes frisk och kry den 9 september 2019. Hans mamma däremot klarade sig inte lika bra, rapporterar The Sun.

Under förlossningen förlorade hon fyra liter blod och fick problem med andningen. Hon andades inte på tjugo minuter och fick hjärtstillestånd, vilket orsakade svåra hjärnskador.

Men problemen var ingen dödsdom för den unga mamman – läkarna hade kunnat rädda henne.

Fyra veckor senare var hon död och en utredning har nu fastställt att det var läkarnas misstag som tog hennes liv.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Dog i hemmet fyra veckor senare

Efter förlossningen upplevde Teegan svåra andningsproblem, ett problem läkarna lätt hade kunnat åtgärda genom att sticka in nålar i hennes bröst. Detta gjordes dock inte och Teegan miste livet.

Fyra veckor senare dog hon i sitt hem i Havant i England.

Nu har det gått tre år sedan hennes tragiska död då sonen Parker förlorade sin mamma. Sedan dess har han bott hos sina morföräldrar Abbie Hallawel och Trevor Barnard.

– De senaste tre åren har varit en mardröm som ingen förälder ska behöva genomlida. Våra liv är inte det samma utan Teegan. Hon var en sån snäll och omtänksam tjej som gillade att göra sånt som människor i hennes ålder gillade, som att hänga med kompisar och rida, berättar Abbie.

Det enda som Parker har kvar för att minnas sin mamma är bilder på henne när hon håller sonen innan sin plötsliga död.

– Allt vi kan göra nu är att försäkra oss om att Parker växer upp och förstår vad han betydde för Teegan, hur mycket hon älskade honom och hur stolt hon skulle varit över honom, säger Allie och fortsätter:

– Teegan är inte med oss längre, men hon kommer alltid att vara en del av vår familj.

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN