Thomas, 17, mördade kallblodigt sin flickvän – viktiga detaljerna

Thomas Griffiths. Ellie Gould. Mord.

Mördade sitt ex – dagen efter de gjort slut.

Foto: SWNS
17-årige Thomas Griffiths lämnade sin exflickvän i en pöl av sitt eget blod – och åkte han som vanligt till skolan.
Han mördade sin flickvän med 13 knivhugg.
Nu avslöjar polisen detaljerna som fick tonårsmördaren fälld.
0:33

Efter reklamen: Tog den sista biffen vid buffén – enormt slagsmål bryter ut

(0:33)

Slå på ljud

17-årige Thomas Griffiths mördade sin flickvännen Ellie Gould, 17, dagen efter deras förhållande brakat samman. Efter mordet satte han sig på bussen och åkte till skolan som vanligt. Thomas hade då lämnat sin exflickvännen i en blodig pöl, tills hennes pappa hittade henne. Men det var försent.

Den ohyggliga historien kommer från det brittiska samhället Calne. Thomas Griffiths dömdes till 12,5 års fängelse. Ett beslut som Ellie Goulds föräldrar inte är nöjda med, enligt brittiska ITV.

– Vi är helt förstörda över att vår dotters liv endast är värt 12,5 år i fängelse. Endast tanken på att det kunde förkortas ännu mer var hjärtskärande, säger Ellie Goulds mamma Carole Gould till tv-kanalen.

Carole Gould tillsammans med sin mördade dotter Ellie Gould.

Foto: Carole Gould / SWNS

Pappa hittade henne i en blodpöl på köksgolvet

Precis innan mordet på 17-åriga Ellie Gould hade hon gjort slut med sin pojkvän Thomas Griffiths. Dagen efter uppbrotten åkte Thomas hem till Ellie och brutalt attackerade henne. Thomas strypte sin exflickvän, för att sedan hugga henne med en kniv 13 gånger. Han lämnade henne sedan på köksgolvet.

Fyra timmar senare fann flickans pappa henne död i en stor blodpöl.

Pojkvännen Thomas Griffiths nekade till en början till mordet. Men enligt den brittiska tabloiden The Sun hittade polisen flera avgörande detaljer.

Jan Björklunds svåra tid med frun – avslöjar nu: ”Gråtfärdig”

På en bild tagen av polisen strax efter mordet hade den 17-åriga pojkvännen ett flertal skrapsår i ansiktet. Sår som enligt polisen indikerade att Ellie Gould försvarat sig under mordet.

– De såg ut som klassiska märken efter att ha försvarat sig. Direkt efter det greps han, misstänkt för mordet på Ellie Gould, säger polisen Jim Taylor till The Sun.

Expojkvännen Thomas Griffith, 17, hade flera sår i ansiktet efter mordet på Ellie Gould.

SWNS

Fler detaljer avslöjade den 17-årige mördaren

Men det var inte den enda detaljen som avslöjade Thomas Griffith. Han hade nämligen även påstått att han aldrig varit hemma hos sin dåvarande flickvän den dagen. Men polisen hittade flera bevis som pekade på annat: Thomas Griffiths telefon hade nämligen anslutit sig till en mast i närheten av hemmet. Han fångades även på film av flera övervakningskameror, enligt The Sun.

Sam dog i föräldrarnas armar – familjens ofattbara sorg: ”Viskade”

– Thomas första svar när han greps var ”är min flickvän okej? Jag har inte sett henne i dag”. Så han försökte ljuga direkt, säger polisen Jim Taylor till The Sun.

Mamma Carole Gould vill se ett längre straff för Thomas Griffith än 12,5 års fängelse.

Foto: Tom Wren / SWNS

Skyllde på stress i privatlivet

Andra detaljer som avslöjade pojkvännen var tillvägagångssättet han mördade Ellie Gould på. Enligt åtalet la Thomas Griffith en kniv i hennes hand för att få det att se ut som självmord. Han ska sedan slängt hennes ägodelar i en skog.

Efteråt åkte han till skolan som vanligt. När han förklarade alla märken han hade i ansiktet för sina skolkamrater skylde Thomas Griffith på att han var stressad pågrund av problem i privatlivet och hade ”kliat sig”.

LÄS OCKSÅ: Kaylea, 16, dog tragiskt på grund av vikten – nu anklagas föräldrarna

LÄS OCKSÅ: Här tappar mamman sin 3-åriga dotter – rakt ner i björnarnas inhängnad

Foto: SWNS

SENASTE NYTT!