Tennisstjärnans beslut efter karriären – säljer lättklädda bilder

31 maj, 2023 
https://image.hant.se/daniel-byline-2.jpg.jpg?imageId=8773938&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Daniel Sörensen
Tennisstjärnan Sofya Zhuks beslut efter karriären – säljer lättklädda bilder via OnlyFans.
Tennisproffset Sofya Zhuk, 23, vann Wimbledon för åtta år sedan.
I dag ser hennes liv helt annorlunda ut.
– Jag älskade tennis, men jag var tvungen att tänka på min hälsa, säger hon enligt Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jess och Mike är porrstjärnor "Våra barn bryr sig inte"
Jess och Mike är porrstjärnor "Våra barn bryr sig inte"

Ryskan Sofya Zhuk, 23, gjorde sig ett namn 2015 då hon vann juniorupplagan av den världskända tennisturneringen Wimbledon i London, Storbritannien. Hon spåddes en lysande framtid. På grund av en skada tvingades hon däremot att lägga ner sin elitidrottssatsning redan 2020.

Sofya Zhuk med Wimbledon-pokalen 2015.
Sofya Zhuk med Wimbledon-pokalen 2015.

Hon nådde seniorklassen i Wimbledon år 2018, men hon åkte ut direkt i den tredje kvalificeringsrundan. Hon var däremot med i både Franska öppna och US Open innan hon fick lägga sitt racket på hyllan.

– Min kropp behövde vila. Jag hade så stora problem att inte ens läkarna kunde behandla mig, har hon tidigare berättat för tyska tidningen Bild.

– Jag har problem att bryta ner protein, så diskarna mellan mina kotor i ryggen är i samma skick som hos en 60-åring. Jag har alltid spelat med fruktansvärda smärtor. Jag älskade tennis, men jag var tvungen att tänka på min hälsa, säger hon enligt Daily Star.

Annons
Så här såg Sofya Zhuk ut under sin aktiva tenniskarriär.
Så här såg Sofya Zhuk ut under sin aktiva tenniskarriär.

Tjänade miljoner på sin tennis

Under den korta idrottskarriären tjänade Sofya Zhuk drygt 4,3 miljoner. Hon kan förvänta sig ännu mer kosing nu när hon återigen bytt bana i livet. För efter att ha hyrt ut yachter och lyxbilar i Miami ett tag har ryskan nu blivit OnlyFans-modell.

Så här ser Sofya Zhuk ut i dag.
Så här ser Sofya Zhuk ut i dag.

Hörrni, stunden ni alla har väntat på är äntligen här! Det kommer att komma mycket intressant material”, skriver hon till sina 179 000 Instagram-följare.

Hennes bilder på Instagram lämnar inte mycket åt fantasin då hon ofta poserar i underkläder och bikinis. Frågan är hur pass mycket av sin vältränade kropp som hon väljer att visa upp på betalplattformen OnlyFans. Hon har nämligen tidigare varit tydlig med att hon inte tänker visa upp sig spritt språngande näck.

Annons
Sofya Zhuk visar nu upp sitt exklusiva bildmaterial på plattformen OnlyFans.
Sofya Zhuk visar nu upp sitt exklusiva bildmaterial på plattformen OnlyFans.

FOTO: Instagram, Mike Frey/BPI/REX/Shutterstock Editorial/TT, Carolyn Kaster/AP/TT

Annons