Systrarna kom till Kim misskötta och skadade – nu är de hennes barn

Kim Lacefield

Två systrar dök upp med löss och bruten arm utanför Kim Lacefields hem.
Då bestämde hon sig för att försöka adoptera flickorna – trots pappans vägran.
– Jag glömmer aldrig det ögonblicket, säger hon.
1:49

Efter reklamen: Jono adopterades bort av föräldrarna – tyckte han var för ful

(1:49)

Kim Lacefield från USA hade redan tre biologiska barn med sin make. Men ända sedan hon var ett litet barn hade hon drömt om att en dag få adoptera barn från ett fosterhem. Den känslan växte sig starkare efter att hon fått tre egna.

Som en skänk från ovan fick hon en dag ett telefonsamtal från polisstationen. I andra änden frågade en kvinna om Kim kunde ta hand om hennes barn. Kvinnan hade gått i samma kyrka som Kims make Larry, var pastor i och kände förtroende för familjen.

En halvtimme senare stod tre barn utanför Kims dörr. Packningen var på kroppen. Kläderna de bar var allt de ägde.

Flicka med löss dök upp utanför Kims hem

Ett av barnen bodde kvar hemma hos Kim i över ett år. De andra två flyttade och bodde med sin biologiska pappa. Pojken som stannat kvar hade en annan pappa som satt i fängelse. När pappan efter drygt ett år släpptes flyttade pojken in hos honom och Kim blev av med sitt fosterbarn.

Då kom nästa samtal.

– Jag fick ett samtal om att ta emot en femårig flicka. Senare samma dag kom hon in i mitt hus med en soppåse med sina kläder i. Jag fick ta ut och ställa den på verandan. Hon hade huvudlöss, kroppslöss och springmask. Hon hade kommit från ett smutsigt fosterhem och berättade att hon fått sova på golvet. Faktum är att hon varit i fem hem på sex veckor, säger Kim Lacerfield till Love what matters.

Jims dotter adopterades bort mot hans vilja – mötet efter 35 år

Flickans syster dök upp med bruten arm: ”Verkade så rädd”

Två veckor senare kom ett till samtal. Socialen ringde och frågade om Kim ville ta emot flickans tvååriga lillasyster. Det ville hon. När hon träffade tvååringen såg hon att hon hade en bruten arm och flera sår på kroppen.

– Hon kom till mig en dag när hennes syster var i skolan. Hon verkade så rädd men efter en stund tittade hon upp på min fotovägg och sa ”Addy”. Det var hennes syster som hon kände igen. Jag glömmer aldrig det ögonblicket. Det gjorde att jag blev passionerad kring att hålla ihop syskon.

Kim ville adoptera flickorna. Det tog dock flera år innan det blev verklighet. Flickornas pappa, som avtjänade ett tretton år långt fängelsestraff, vägrade till en början att avsäga säg sina rättigheter.

– Jag är för den biologiska familjen men man kan inte vara förälder i fängelset. Barnen förtjänar bättre. Vi har hållit kontakt med den biologiska mamman. Hon har åkt in och ut från rehab, men hon älskar verkligen sina barn och vi alla älskar henne. Hon hälsar på under perioder av sitt liv där hon mår bra.

Mammas chock – övergivna barnet var sonens biologiska syster

”Barn förtjänar kärlek”

Kim säger att hon och maken alltid strävar efter att fosterbarnen ska återförenas med sina biologiska föräldrar. Är det inte möjlighet försöker de adoptera barnen.

Totalt har de sju barn, en blandning av biologiska och adopterade, som de ansvarar för. Det viktigaste för Kim är att barnen får hamna i ett hem där de känner sig trygga och blir älskade.

– Det här är vad barnen behöver. Om man inte blir fäst vid dem, så gör man något fel. Barn förtjänar kärlek.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: 32-åriga mamman har fött tvillingar – TRE gånger om

LÄS OCKSÅ: Hundarna dog bara dagar efter adoption

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!