Syskonen skulle adopteras bort – då gjorde Lamont Thomas det otroliga

Singelpappan Lamont Thomas har tagit hand om över 30 fosterbarn i mer än 15 år.

Singelpappan Lamont Thomas har tagit hand om över 30 fosterbarn i mer än 15 år.
Trots att han hade bestämt sig för att gå i pension kunde han inte tacka nej till att adoptera fem övergivna syskon som skulle delas upp mellan olika familjer.
– Jag var bara tvungen att hjälpa dem. De förtjänade att uppfostras tillsammans, säger han i Good Morning America.

Den frånskilda tvåbarnspappan Lamont Thomas är minst sagt barnkär. I över 15 år har han öppnat upp sitt hem och tagit emot över 30 barn.

2001 kom fosterbarnet Michael Perez till Lamont Thomas och genast fann de två varandra.

I dag arbetar Michael Perez som sjukskötare och han är evigt tacksam för den stabila och kärleksfulla miljön och hemmet som tvåbarnspappan gav honom.

– Jag tror inte att jag hade varit den personen jag är idag om det inte vore för den moralen som han lärt mig och den utökade familjen som jag har nu, säger Michael Perez till CBN News.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST:Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pensionsplanerna ändrades plötsligt

Michael Perez blev startskottet för Lamont Thomas. I dag, över 15 år senare, har han tagit hand om och uppfostrat över 30 barn ensam.

– Det har varit mitt mål att göra skillnad i varje barns liv som jag har tagit hand som, säger tvåbarnspappan enligt Newsner.

Efter åren med alla fosterbarn hade singelpappan tänkt att gå i pension för att ägna sig åt sina två stora fritidssysslor, att fiska och att resa. Men det gick inte helt som planerat.

– Jag fick en chock. Jag förväntade mig inte att han skulle börja om och göra om allt igen, säger fostersonen Michael Perez till kanalen.

32-åriga pappan Freddy blev gravid efter långa kampen

Singelpappan Lamont: ”Var bara tvungen”

Pensionsplanerna ändrades nämligen när Lamont Thomas fick höra om fem övergivna syskon som alla var under sex år gamla. De skulle adopteras bort till olika familjer.

Singelpappan kunde bara inte stå ut med den tanken, så han bestämde sig för att adoptera alla fem syskonen så att de skulle kunna få vara tillsammans.

Efter en lång kamp mot myndigheterna är han nu pappa till Zendaya, 5, Jamel, 4, Nakia, 3, Major, 2, och Michaela, 1.

– Jag var bara tvungen att hjälpa dem. De förtjänade att uppfostras tillsammans, säger han i Good Morning America.

Enligt fostersonen Michael Perez har Lamont Thomas aldrig avvisat något barn eller sagt att de inte längre får bo hemma hos honom. Alla har flyttat därifrån av naturliga anledningar så som att de blivit för gamla eller så har de flytta tillbaka till sina biologiska familjer.

LÄS OCKSÅ: Jenny Marr plötsliga chockupptäckt – fick identiska fyrlingar

LÄS OCKSÅ: Kritik mot lyxiga 22-barnsmamman Sue Radford efter köpet till barnen

FOTO: FACEBOOK/CBN NEWS

SENASTE NYTT!