natasha crown

Svenska Natasha talar ut om livet med jätterumpan: ”Det är svårt...”

Natasha Crowns rumpa är snart rekordstor.

FOTO: Instagram
Målet är att ha världens största rumpa.
Svenska Natasha är på god väg, efter fem större rumplyft.
I brittisk tv talar hon nu ut om hur det är att leva med en enorm stjärt och om hur vardagslivet har blivit lite svårare.
Svenska Natasha vill ha världens största rumpa
0:30

Efter reklamen: Svenska Natasha vill ha världens största rumpa

(0:30)

Slå på ljud

När Natasha Crown var 17-18 år såg hon bilder på tjejer med stora rumpor. Där och då föddes drömmen om att vara den person i världen som har störst bakdel. De första ingreppen gjorde hon som 20-åring.

I dag är svenskan 29 år och har redan gjort fem Brazilian butt lifts (BBL) – ett ingrepp då fett tas från andra delar av kroppen och sedan injiceras i rumpan. Hon har planer på att göra ytterligare ett lyft trots att det anses farligt. Hänt har tidigare skrivit en del om Natashas liv.

Stöter till folk överallt

Glamourmodellen Natasha avslöjade i det brittiska tv-programmet Send nudes: Body SOS på kanalen E4 att hennes högst unika kroppstransformation har resulterat i att hennes vardagsliv försvårats.

Natasha har tidigare sagt att det på grund av rumpans storlek är svårt att ens sitta på en vanlig stol.

Natasha har tidigare sagt att det på grund av rumpans storlek är svårt att ens sitta på en vanlig stol.

FOTO: Instagram

– Vissa saker är svåra med att ha en så enorm rumpa som jag har. När jag flyger måste jag till exempel ha två säten. Jag stöter hela tiden till folk när jag är på restaurang. Och det är svårt att hitta kläder som passar, säger hon i showen enligt Daily Star.

För ett tag sedan frågade hon sina följare på Instagram (där hon följs av 2,1 miljoner människor) hur stor de tyckte att hon skulle bli. Hon säger att hon fick en hel del oseriösa svar.

– När jag är ute på gatan så står folk och stirrar, men online är det en helt annan sak. Folk kan vara elaka. Men samtidigt är det så att ju fler hatare som du har desto större är du. Det är mitt motto.

Ökat med 45 kilo

Att få ihop kärlekslivet har också visat sig vara svårare när man har en stor bak. Natasha Crown tror att många män skäms över att visa sig ute i offentligheten med henne. Trots det tycker 29-åringen att det är värt att fortsätta med sina kroppsförändringar.

Glamourmodellen Natasha säger sig ha spenderat mer än 1,4 miljoner kronor på sin rumpa.

Glamourmodellen Natasha säger sig ha spenderat mer än 1,4 miljoner kronor på sin rumpa.

FOTO: Instagram

– Målet är att ha världens största rumpa. Jag har redan lagt på 45 kilo på den, skrattar hon och fortsätter:

– Det är värt varenda problem. Jag är inte alls orolig för min hälsa för jag tränar och äter nyttig mat regelbundet. Så jag balanserar det dåliga med det bra, säger hon.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN