Svenska hockeystjärnan om bröllopsplanerna med Bachelor-profilen

William Karlsson och Emily Ferguson

Hockeystjärnan William Karlsson har hittat kärleken i realityprofilen Emily Ferguson.
I sommar gifter sig paret.
– Det blir en liten svensk invasion, säger han till Expressen.
0:32

Efter reklamen: Victor Hedman börjar skratta efter Bidens felsägning

(0:32)

Slå på ljud

Hockeysäsongen blev inte som William Karlsson, 29, eller laget Vegas Golden Knights hade tänkt sig. För första gången missade de slutspel och för den svenska hockeystjärnan blev säsongen ovanligt kort.

Samtidigt har det gett mer tid över till familjen. Inte minst fästmön Emily Ferguson, 29, som han varit tillsammans med sedan 2017. Hon är även känd från den amerikanska versionen av The Bachelor.

– Jag tror det är ett jättebra steg och jag känner att han mår bra av henne. Nu är det ju fortfarande en ny kärlek men jag tror han växer som människa tack vare det och framför allt så har han lärt sig att kompisarna inte är de enda som gäller, sa William Karlssons pappa Lars Karlsson till Expressen 2018.

William Karlssons bröllopslycka

Efter en kortare visit i Sverige är William Karlsson tillbaka i USA. Paret, som förlovade sig i december 2020, kommer inom kort ta nästa steg i relationen och gifta sig i Las Vegas.

– Vi har femtio gäster som kommer från Sverige. Min familj och mina kompisar, förstås, plus vänner. Det blir en liten svensk invasion. Sedan kommer de flesta från laget också och Emilys familj och vänner naturligtvis, säger William Karlsson till Expressen.

Stjärnparet bryter tystnaden efter hemliga bilderna – vägrade berätta

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Beskedet efter tuffa tiden

För William Karlsson är det förmodligen värdefullt att kunna fokusera på lyckligare grejer, då det inte gick vägen under hockeysäsongen. Dessutom är han rejält revanschsugen inför kommande år.

– Vi får se det som hände förra säsongen som en läxa, helt enkelt. Det var många smågrejor som spelade in. Nästa säsong ska vi vara med och tävla om Stanley Cup. Jag ska komma tillbaka och vara riktigt jäkla beredd.

Men först väntar ett bröllop i Las Vegas.

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!