Kritik mot lyxiga 22-barnsmamman Sue Radford efter köpet till barnen

Sue Radford är mamma till 22 barn och får kritik för sin konsumtion till barnen.

FOTO: Privat, Ken McKay / ITV / REX
Påhopp, taskiga kommentarer och sura pikar.
Nu känner 22-barnsmamman Sue Radford sig tvungen att gå ut och försvara sin extravagant livsstil efter det senaste inköpet till döttrarna.
”Jag har jobbat extremt hårt”, säger hon.
9-åringen räddar sin mamma från rånare
Slå på ljud

Den brittiska 22-barnsfamiljen Radford bor i ett stort exklusivt hus i Morecambe och gör inte någon hemlighet av sin goda ekonomi. Men på söndagen kände storfamiljens mamma Sue Radford, 46, att hon var tvungen att försvara sin och 50-årige maken Noels livsstil.

Köpet till barnen väcker ilska

Det var köpet av ett gäng madrasser för 9 700 kronor styck till döttrarnas rum som fick en stor del av följarna att rasa, skriver The Sun.

Vissa tyckte det var ett slösande på gränsen till skamlöshet. Kritiker ansåg att Sue Radford borde minnas sitt ursprung och ge tillbaka till samhället – inte köpa onödigt dyra prylar. Någon påminde om alla hemlösa som kämpar i Storbritannien.

Mammans svar

Tidigare har paret väckt liknande reaktioner från följarna för sin stora julklappsbudget till barnen på 60 000 kronor. Men Sue Radford tyckte att den nya madrasskritiken var obefogad och ger svar på tal:

Jag har jobbat extremt hårt för att komma dit vi är i dag. Jag tror folk glömmer bort att vi inte bara har vårt bageri, vi har också jobbat hårt med vårt mediabolag och filmat för vårt nya program precis som många andra ”influencers”. Jag hatar det ordet men de flesta andra Youtubers driver inte ett framgångsrikt företag samtidigt”.

Här är namnen på alla barnen

Noel och Sue Radford bor i en lyxvilla med tio sovrum och har tillsammans barnen Chris, 32, Sophie, 27, Chloe, 26, Jack, 24, Daniel, 22, Luke, 21, Millie, 20, Katie, 19, James, 18, Ellie, 16, Aimee, 15, Josh, 14, Max, 12, Tillie, 11, Oscar, 10, Casper, 9, Hallie, 6, Phoebe, 5, Archie, 4, Bonnie, 3 och Heidie, 1. Familjens sjuttonde barn Alfie dog vid födseln 2014.

Paret blev kända i brittiska Channel 5:s tv-serie ”15 kids and counting” som fick byta namn allt eftersom barnaskaran utökades.

LÄS OCKSÅ: Familjen har 22 barn – oväntade avslöjandet från döttrarna

LÄS OCKSÅ: Så lyxigt lever landets största familj med 22 barn

FOTO: Privat, Ken McKay / ITV / REX

FRÅN FÖRSTASIDAN