Stora bakslaget för Meghan Markle efter lyckan – nu portas hon helt

Bakslaget för Meghan.

Meghan Markle var överlycklig över att hennes egna barn-serie skulle sändas på Netflix.
Men nu kommer det stora bakslaget och streamingjätten skrotar nu serien som portas helt.
Detta på grund av Netflix svaga delårsrapport, enligt tidningen Deadline.
0:31

Efter reklamen: Pojken stjäl showen under den tråkiga skolföreställningen

(0:31)

Slå på ljud

I juli förra året så avslöjade Meghan Markle ett stort lyckobesked. Streamingjätten Netflix skulle nämligen sända hennes egen animerade serie som fått namnet Pearl.

– Jag är överlycklig, sade hertiginnan av Sussex då.

Serien Pearl ska vara en familjeserie där man får följa en tolvårig flicka som inspireras av olika berömda och inflytelserika kvinnor i världshistorien och hur hon tampas med dagliga utmaningar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Spekulationen om Meghan Markles barndom

Efter att detaljer om serien släpptes så är det enligt Daily Mail många som tror att Pearl är delvis inspirerad av Meghan Markles egen barndom. Bland annat för att hon döpte serien till namnet Pearl, som ursprungligen har samma betydelse som hennes eget namn.

– Som så många andra flickor i hennes ålder är vår hjältinna Pearl ute på en inre resa full av självinsikter samtidigt som hon försöker klara alla vardagliga utmaningar, har hertiginnan Meghan tidigare sagt om Pearl.

Hon beskriver också serien som ”en hyllning till extraordinära kvinnor”.

Nu stoppas Meghan – efter stora floppen

Men efter den stora glädjen kommer det ett tufft bakslag för Meghan Markle. Pearl som fortfarande befann sig i utvecklingsstadiet har nu i tysthet lagts ner av Netflix. Serien portas nu helt från streamingtjänsten efter företagets svaga delårsrapport.

För drygt två veckor sedan presenterades Netflix delårsrapport och då visade det sig att företaget förlorat hela 200 000 prenumeranter under det första kvartalet 2022.

Enligt CNBC så är detta första gången på över tio år som Netflix prenumeranter har sjunkit. Även värdet på aktion har halverats och företaget har fått sparka flera anställda, enligt Daily Mail.

LÄS OCKSÅ: Prinsens tvivel – om förhållandet med Meghan Markle: Gick för snabbt

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles plötsliga namnbyte – nya dokumenten visar: ”Stört”

FOTO: Robin Utrecht/Shutterstock/POOL New

SENASTE NYTT!