Stjärnan helt förstörd – 1-åriga brorsonen död efter sjukdomen

Sharon Stone, River Stone. Foto: TheImageDirect.com/TT/Instagram

Sharon Stones brorson, River, dog efter en kort tids sjukdom.
Det meddelar skådespelerskan i ett hjärtskärande inlägg på sin Instagram.
Den lilla pojken blev knappt ett år gammal.

Den 63-årige Hollywood-skådespelerskan, Sharon Stones, bror- och gudson, River Stone, har dött – bara dagar efter att han hittades i sin spjälsäng med allvarlig organsvikt. Den lilla pojken blev elva månader gammal.

Sharon Stone delade med sig utav den tragiska nyheten på sin Instagram, där hon i ett inlägg lade upp en video tillsammans med bildtexten: ”River William Stone. Sept. 8, 2020 - Aug. 30, 2021.

River Stone blev elva månader. Foto: Instagram/privat

Hyllningen tonsattes av Eric Claptons låt Tears In Heaven. Vad som egentligen orsakade den lilla pojkens död är ännu inte klart.

Stjärnan: ”Vi hade behövt ett mirakel”

Sharon har tidigare delat med sig av information om att lilla River led av ”total organsvikt” och att det skulle behövas ett ”mirakel” om han skulle överleva.

Min brorson och gudson River Stone hittades i sin spjälsäng med organsvikt idag. Be för honom. Vi behöver ett mirakel”, skrev hon i ett inlägg på Instagram för en handfull dagar sedan.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Sharon Stone. Foto: TheImageDirect.com/TT

Mammans känslosamma inlägg på Facebook: ”Be för River”

I samma veva som lilla River lades in på sjukhuset skrev hans mamma och Sharons svägerska, Tasha Stone, ett hjärtskärande inlägg Facebook.

Det här är det jobbigaste (inlägget reds. anm) jag någonsin behövt lägga upp, men jag ber er alla att be för River”. Varenda sekund av det här dödar mig bokstavligen. Jag vill bara ha min söta, söta pojke tillbaka”, skrev hon.

Vidare i inlägget skriver mamman att River aldrig skulle bli densamma igen om han någonsin vaknar upp från sin koma.

Snälla, jag ber om böner om att min bebis kan bli frisk och komma tillbaka med sin familj som älskar honom så mycket. Jag är bortom hjärtekrossad.

Rivers mamma, Tasha Stone. Foto: Facebook/privat

LÄS OCKSÅ: Mammans vassa svar efter taskiga åldershånet: ”Oerhört vidriga”

LÄS OCKSÅ: Fruns sorg efter hockeyspelaren Jimmy Hayes, 31, död

FOTO: TheImageDirect.com/TT/Instagram/Facebook/privat

SENASTE NYTT!