Steph Matto misstog hjärtattack för pruttgas – lägger ned karriären

Steph Matto

Tv-stjärnan Steph Matto har tjänat miljoner på hemgjorda fisburkar.
Men efter en befarad hjärtattack tvingas hon lägga ned karriären.
– Den dieten var aldrig hållbar, säger hon.

Tv-stjärnan Steph Matto, 31, från Connecticut har gjort sig känd för sin medverkan i realityprogrammet ”90 Day Fiancé”. Serien har fått stor uppmärksamhet och efter inspelningen har Steph Matto fortsatt att rida på kändisvågen genom att lansera ett litet udda sidoprojekt.

Hon säljer nämligen fisar på burk för 1 000 dollar styck, cirka 9 000 kronor. I tidigare intervjuer har hon beskrivit det som en ”enorm marknad” och att affärsidén har ”oändlig potential”. Bara runt jul tjänade hon drygt 1,8 miljoner kronor.

Men att köra gasen i botten och producera 50 burkar fis varje vecka har tydligen sitt pris. Efter att hon i två månaders tid proppat i sig en diet bestående av protein, bönor, yoghurt och ägg, har Steph Mattos kropp nu sagt ifrån och insett att den inte kan mäta sig med den enorma marknaden och oändliga potentialen i fetischens värld.

Steph Mattos panik: ”Svårt att andas”

Steph Matto fick nyligen föras akut till sjukhus efter att en krampliknande känsla infunnit sig runt hjärtat. Själv trodde hon att det rörde sig om en stroke eller en hjärtattack och att döden knackade på dörren.

– Jag kunde känna att någonting inte stämde på kvällen när jag låg i sängen och kunde känna ett tryck i magen som rörde sig uppåt. Jag fick svårt att andas och varje gång jag försökte andas upplevde jag en slags nypande känsla kring hjärtat, säger Steph Matto till Daily Mail.

Läkarna konstaterade att det inte var normalt att stoppa i sig tre proteinshaker och enorma mängder svart bönsoppa varje dag. Steph Matto fick gasdämpande mediciner utskrivet och uppmanades att ändra sin kosthållning.

LUFTBURET Drar in enorma summor på märkliga fetischen

Tvingas avsluta karriären: ”Aldrig hållbar”

Steph Matto uppger själv att fisburkarna gått till överdrift. Efter den otäcka händelsen har hon tvingats tänka om och lägga sina så kallade ”fart jars” på hyllan.

– Jag tror att min familj är lättad, och ärligt talat så är min tarm också det. Den dieten var aldrig hållbar och det skulle alltid finnas ett bäst före-datum, säger hon.

Pengarna som Steph Matto tjänat på pruttar har gjort att hon kunnat leva med en fisförnäm livsstil. Hon har också upplevt att hon varit en inspirationskälla till folk som vill leva unika liv – även om reaktionerna på sociala medier varit delade.

– Det är många som berömmer mig, kallar mig för en boss och säger att jag inspirerar dem till att inte skämmas över vilka de är och vad de gör.

Skänker pengar till välgörenhet för magbesvär

Sjukhusvistelsen har fått Steph Matto att tänka till. Hon tror att allt händer av en anledning och kommer nu investera en stor del av pruttpengarna i krypto.

– Jag kommer också skänka pengar till en välgörenhetsorganisation som stöttar magbesvär, säger hon vidare.

LÄS OCKSÅ: 22-åriga hustrun: Jag är gift men har sex med andra män

LÄS OCKSÅ: Varningssignalerna – så vet du om din partner är otrogen

Foto: Instagram, Tiktok

SENASTE NYTT!