Victoria Beckham i tårar – efter Davids brutna löfte till familjen

Victoria Beckham i tårar – efter Davids brutna löfte till familjen

Victoria Beckham har följt sin make David Beckham i vått och torrt genom karriären.
Men i samband med fotbollsstjärnas flytt till PSG blev relationen infekterad – efter att David brutit sitt löfte till hustrun.
– Hon bröt ihop och började gråta, avslöjar han nu.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

William Karlsson firade Stanley Cup-segern med sonen i pokalen
0:30

Efter reklamen: William Karlsson firade Stanley Cup-segern med sonen i pokalen

(0:30)

Slå på ljud

David Beckham, 48, och frun Victoria Beckham, 49, är ett utav världens mest kända par. ”Posh och Becks” träffades 1997 och gifte sig 1999.

Trots att Victoria har haft en egen framgångsrik karriär som både artist och modeikon så har det varit maken Davids fotbollskarriär som har kommit i första hand.

Plötsliga ändringen – mot Victoria Beckhams vilja

Familjen har fått följa med David till olika städer och de olika klubbarna han spelat i. Men efter vändan i USA 2007-2012 så var det äntligen Victorias tur att välja.

Nu kommer det fram att fotbollsikonen hade planerat att lägga skorna på hyllan och flytta till London precis som Victoria önskat.

– Det var första gången Victoria fick välja var vi skulle bo och hon hade bestämt sig för London. Allt var klappat och klart och vi var på väg hem till London när telefonen ringde och det var PSG:s president i andra änden, säger han enligt Birmingham Live.

David Beckhams ärliga ord – efter fruns tårar

Så istället för att flytta hem till Storbritannien som Beckham lovat sin familj, så blev det en flytt till Paris där han spelade sitt sista år.

– När jag förklarade det här för Victoria så bröt hon ihop och började gråta. Hon kände att det var hennes tur den här gången. Samtidigt förstod hon att det var en möjlighet för mig att vinna ännu en titel, säger han.

Så här i efterhans erkänner David Beckham att han har hustrun Victoria att tacka för mycket.

– Hon är en fantastisk kvinna. Jag tror aldrig jag har mött någon som jobbar lika hårt. Hon sliter för familjen och karriären och all framgång hon haft är resultatet av hårt arbete, säger David Beckham.

FOTO: IMAGO/Andre Chaco/KCS Presse / MEGA

FRÅN FÖRSTASIDAN