BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sportkommentatorn Hasse Backe slutar på TV4 – efter 19 år

14 jan, 2023 
Maja Slobodnik
Hasse Backe.
Hasse Backe, 70, lämnar tv-rutan.
Expertkommentatorn har tackat nej till att förlänga med både TV4 och C More.
– Det har varit ett jäkla privilegium i 19 år, men jag har lovat familjen och får stå vid mitt ord, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fotbollsikonen Pelé är död – blev 82 årBrand logo
Fotbollsikonen Pelé är död – blev 82 år

Hasse Backe, 70, lämnar tv-rutan efter 19 år som expertkommentator. VM-finalen mellan Argentina och Frankrike blev hans sista sändning. TV4 och C More erbjöd Backe att förlänga sitt kontrakt över EM 2024, men det tackade han nej till.

– Jag har tackat nej efter att ha funderat över julledigheten. Jag hade lovat här hemma att VM i Qatar skulle bli mitt sista uppdrag. Sen är det så klart väldigt smickrande att få ett förlängningsförslag över EM i Tyskland 2024, säger han till Expressen.

– Men.. jag får stå vid mitt ord. Jag har hållit på länge och har haft ynnesten att får göra Champions League-final, EM- och VM-final. Jag har gjort det mesta känns det som. Vi hade en del surr här hemma, man gick i valet och kvalet, men jag sa det.. jag måste stå vid mitt ord när jag har lovat, fortsätter han.

Han förklarar att om han inte haft en familj hade han nog fortsatt att arbeta. Hur länge kan han inte svara på.

FOTO: TT

Annons