lyxsemester

Nicole Nordin visar upp dubbla lyxsemestern – så lever paret efter karriären

Nicole Nordin visar upp dubbla lyxsemestern – så lever paret efter karriären: ”Barnen börjar…”

Foto: Eero Hannukainen/TT, INSTAGRAM
Nicole Nordin visar upp dubbla lyxsemestern!
Trots att superparet redan utomlands – så flänger familjen rejält ut i världen.
”En sådan speciell helgresa…”, skriver Nordin på sociala medier.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson om husbygget: ”Så länge Filippa får bestämma”
0:34

Efter reklamen: Anja Pärson om husbygget: ”Så länge Filippa får bestämma”

(0:34)

Slå på ljud

Nicole Nordin, 35, och Peter Forsberg, 49, träffades 2010 under en middag. Det blixtrade till direkt – och bara månader efter var paret förlovade.

Sedan dess har hockeystjärnan och entreprenören legat i. Paret har fått hela tre barn ihop, inom loppet av fem år. Tillsammans har har Nicole Nordin och Peter Forsberg barnen Lennox, 10, Lily, 8, och Diego, 6.

2018 tog paret sitt pick och pack och flyttade till Schweiz. I dag bor de 20 minuter utanför Zürich, i natursköna samhället Zug där ”Foppa” skulle spela.

– Det är något annat än när jag höll på, men det är ett bra sätt att träffa andra människor. Det är kul att komma i väg och träna en tisdag kväll mellan 21 och 22, sa han då till Expressen.

800 miljoner – går ingen nöd

Att bo i alplandet är som bekant inte helt billigt. Men under karriären har Foppa dragit in imponerande 800 miljoner, enligt Svensk damtidning som hänvisar till lönesajten CapFriendly.

– Det jag kan säga är att jag har mer pengar i dag än vad jag hade när jag slutade med hockeyn, har Peter Forsberg sagt till King Magazine.

Ett påstående som går att notera på sociala medier. För Nicole Nordin har piggt uppdaterat familjens semesterresor. I förra veckan var familjen i ett soligt Italien – där det bjöds på bilder från Toscana.

I inlägget skriver Nordin:

”En sådan speciell helgresa Toskansk livsstil; lugnet, panoramautsikten och de hisnande solnedgångarna", skrev Nicole då bland annat och på bild fick vi även se den växande familjelyckan – barnen börjar bli så stora.

Superhärligt såg det ut att vara! Men för familjen räckte inte den italienska vårsolen helt. För snart kom ett inlägg från lyxiga Maldiverna.

Inte illa! Dubbel lyxsemester.

Foto: TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN