fascinerande liv

Identiska främlingarna hade samma namn och jobb – gjorde ett dna-test

Brady Feigl och Brady Feigl ser likadana ut och lever samma liv – men de är inte släkt

FOTO: Twitter
De har samma namn, samma yrke, är lika långa och ser precis likadana ut.
Nu har Brady Feigl och Brady Feigl gjort ett dna-test för att se om det egentligen är så att de är tvillingar och separerades vid födseln.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tvillingarna frågar sin styvmamma om hon vill adoptera dem
0:36

Efter reklamen: Tvillingarna frågar sin styvmamma om hon vill adoptera dem

(0:36)

Slå på ljud

Två helt för varandra främmande män som heter exakt samma sak och i princip lever exakt likadana liv. Likheten mellan amerikanerna Brady Feigl och Brady Feigl är kuslig.

När de båda herrarna upptäckte varandra var det som att planeten stod stilla för en sekund. De skrämdes själva av tanken på att de var lika som bär och hade så många gemensamma nämnare, allt ifrån karriärval och längd till den röda hårfärgen och det faktum att de bar liknande glasögon.

Brady Feigl och Brady Feigl. Helt osannolikt.

Brady Feigl och Brady Feigl. Helt osannolikt.

FOTO: Twitter

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Fick kallelse till operation som han redan hade gjort

Det var 2015 som de först fick reda på att de hade varsin dubbelgångare. Båda spelar baseball på professionell nivå och det var när den ena Brady Feigl skulle till en läkare för att få hjälp med en skadad armbåge som nyheten om att det fanns två Brady Feigl uppenbarade sig. Det visade sig nämligen att läkaren Dr. James Andrews blandade ihop de båda männen eftersom han utfört exakt samma typ av armbågsoperation på båda.

Brady Feigl, den fem år yngre mannen, här tillsammans med sin flickvän Marnie.

Brady Feigl, den fem år yngre mannen, här tillsammans med sin flickvän Marnie.

FOTO: Instagram

– Jag hade varit borta från spel i sex-sju månader på grund av operationen när de ringde från sjukhuset till min tränare och frågade: ”Hej, när kommer Brady hit för sin operation? Kommer han i morgon?”, berättar den något yngre Brady Feigl, 27, som spelar i Las Vegas Aviators, till The Clarion Ledger.

– Min tränare svarade: ”Han gjorde den för sex månader sedan. Vad snackar du om?”. Det var så jag fick reda på att det fanns två av oss, fortsätter han.

Brady Feigl, den fem år äldre mannen, tillsammans med sin fru Courtney.

Brady Feigl, den fem år äldre mannen, tillsammans med sin fru Courtney.

FOTO: Instagram

Skickade grattishälsning till fel spelare

Även två år senare, alltså 2017, hamnade de båda i en lustig situation då University of Mississippis baseball-lag Ole Miss taggade fel Feigl i sin grattishälsning på Twitter. Hälsningen skulle gå till 27-åriga Brady Feigl – men hamnade hos Brady Feigl, 32, som då spelade i San Diego Padres men nu spelar i Long Island Ducks.

Fel Brady Feigl. Ni letar nog efter @bfeigl39”, skrev han och taggade sin dubbelgångare.

Lika som bär. Även samma namn. Vem är vem?

Lika som bär. Även samma namn. Vem är vem?

FOTO: Twitter

Eftersom de är så lika har Feigl-duon faktiskt gjort ett dna-test för att se om de är släkt på något sätt. Men märkligt nog visade testet att de inte alls hade separerats på BB. Det fanns nämligen inte någon biologisk koppling alls mellan de två. Alla deras likheter visade sig bara handla om ren och skär slump.

– Vi är ändå bröder på något sätt. Och vi kommer alltid att vara Brady Feigl, säger Brady Feigl den äldre enligt The Sun.

FOTO: Instagram, Twitter

FRÅN FÖRSTASIDAN