TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Emma Igelström om familjelivet – efter flytten från Sverige

30 apr, 2023 
Maja Slobodnik
Emma Igelström och Adam Kjellström.
I fredags kom beskedet att Emma Igelström, 42, och Adam Kjellström, 28, gift sig.
För Aftonbladet berättar den före detta elitsimmaren om planerna efter flytten från Sverige.
– Det är lite som hemma, sedan har jag fått en väldigt fin möjlighet, avslöjar Emma Igelström.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emma Igelström om livet i SaudiarabienBrand logo
Emma Igelström om livet i Saudiarabien

Det var i januari som före detta elitsimmaren Emma Igelström, 42, meddelade att hon och kärleken Adam Kjellström, 28, flyttar till Saudiarabien tillsammans med sonen Louie, 1.

För Aftonbladet berättar Emma Igelström att det kom som en chock för många, men hon själv är fortsatt nöjd med beslutet.

– Folk hade många åsikter när vi åkte över dit, men jag tycker att det är ett vänligt land där saker håller på att hända. Det är fantastiskt kul att vara med på den resan, säger Emma Igelström.

Familjen flyttade till Saudiarabien på grund av att Adam bygger padelbanor i landet. Men nu verkar det som att även Emma ska bli en del av arbetslivet i det nya landet.

– Jag känner att jag kan vara med och bidra och förändra vilket känns jätteroligt.

Annons

Emma Igelström: ”Jag har aldrig drömt om att vara gift”

Tidigare i veckan postade Emma Igelström en bild på Instagram som avslöjade att hon och 14 år yngre kärleken Adam Kjellström gift sig.

Mitt självklaraste JA någonsin och så fick jag världens bästa man”, skrev hon under bilden där hon visade upp ringen.

Vigseln skedde i Kungsbacka på ett besök hemma i Sverige.

– Det var inte många som visste det, men det känns underbart förstås. Det är också mer praktiskt eftersom vi bor i Saudiarabien. Men jag har aldrig drömt om att vara gift eller ha ett stort bröllop så det här var perfekt.

Hon berättar att endast två vittnen närvarade under den borgerliga vigseln. Bröllopsfesten med släkt och vänner blir nästa sommar.

– Det är däremot lite konstigt att ha en man och vara fru. Men det känns som att man blir en ännu tajtare familj och det är helt underbart, säger 42-åringen.

Emma Igelström och Adam Kjellström.
Emma Igelström och maken Adam Kjellström flyttade till Saudiarabien i början av året.

Nya satsningen i Saudiarabien

Det blev en snabbvisit i Sverige och familjen är redan på väg tillbaka till Saudiarabien. Trots att många hade åsikter om parets val av land menar Emma att det inte skiljer sig så mycket från livet i Sverige.

Annons

Hon ska till och med börja jobba igen.

– Det är lite som hemma, sedan har jag fått en väldigt fin möjlighet. Jag ska börja jobba med att skapa en högre simkunnighet bland framför allt kvinnor och barn och det är någonting där jag känner att jag kan vara med och bidra och förändra vilket känns jätteroligt, berättar hon för Aftonbladet.

Emma Igelström och sonen Louie.
Emma Igelström pendlar en del mellan Sverige och Saudiarabien för att kunna träffa sin äldre dotter som bor kvar i hemlandet.

Det nya jobbet kommer dock inte sätta stopp för de regelbundna resorna till Sverige.

– Min äldsta dotter bor kvar i Sverige så jag har varit hemma på halvtid. Men hon ska börja simgymnasiet i höst, då blir det annorlunda för hela familjen. Jag kommer att vilja vara i Sverige en del, men jag tror inte hon kommer behöva mig lika mycket eftersom hon ändå inte kommer att bo hemma, avslutar Emma Igelström.

FOTO: TT/Instagram

Annons