Disslåten mot fotbollsstjärnan slår rekord – Shakira: ”Trodde aldrig”

Shakira, Gerard Piqué och Clara Chia.

FOTO: Youtube/TT
Låten där fotbollsspelaren Gerard Piqué dissas hårt av exet Shakira har slagit rekord på bara ett dygn.
I låten sjunger Shakira att Piqué borde träna hjärnan lika mycket som kroppen och dissar hans nya tjejs unga ålder.
”Jag vill omfamna de miljontals kvinnor som reser sig mot de som får oss att känna oss obetydliga”, skriver Shakira om rekordet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fotbollsikonen Pelé är död – blev 82 år
0:53

Efter reklamen: Fotbollsikonen Pelé är död – blev 82 år

(0:53)

Slå på ljud

Shakiras, 45, läppar ljuger kanske inte – och de håller sannerligen inte tillbaka i nya låten om uppbrottet från fotbollsstjärnan Gerard Piqué, 35.

Det var i somras som nyheten kom om att kändisparet går skilda vägar efter elva år ihop. Paret träffades när Shakira gjorde den officiella VM-låten till fotbolls-VM 2010 Waka Waka (This time for Africa) där Piqué spelade för sitt Spanien.

Gerard Piqués nya flickvän, 23-åriga Clara Chia.

Gerard Piqués nya flickvän, 23-åriga Clara Chia.

Europa Press Tv

Orsaken bakom uppbrottet påstås vara att Piqué varit otrogen mot sin tio år äldre sambo – med sin nuvarande 12 år yngre flickvän Clara Chia, 23. Clara är student inom PR och jobbar enligt uppgift på Piqués film- och tv-produktionsbolag, Kosmos där hon har hand om olika evenemang.

I veckan släppte Shakira låten BZRP Music session #53, tillsammans med dj:n och producenten Bizarrap, 24, som handlar om uppbrottet, exet Piqué – och hans nya flickvän.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Shakira och Gerard Piqué ihop på Bilboardgalan 2014.

Shakira och Gerard Piqué ihop på Bilboardgalan 2014.

© Chase Rollins / AFF-USA.COM

Shakiras hårda dissar: ”Borde träna hjärnan...”

I låten dissas Piqué hårt gång på gång av exet. Shakira sjunger bland annat ”Jag är för bra för killar som dig” och att exmaken borde träna sin hjärna lika mycket som han tränar sin kropp.

Hon sjunger även att han har ”bytt ner sig från en Rolexklocka till en Casio”, som är betydligt mindre värda än de exklusiva Rolexklockorna. Dessutom sjunger 45-åringen att hon själv ”är värd två 23-åringar” och syftar på nya flickvännens unga ålder.

Hämndlåten slog rekord på ett dygn

Musikvideon till låten släpptes på Youtube den 12 januari och visades hela 63 miljoner gånger det första dygnet. Den slog därmed rekord i den mest visade latinamerikanska låten någonsin på Youtube på ett dygn. Det ligger även etta på Spotifys top 50-lista över hela världen.

Shakira har kommenterat både Youtube-rekordet och förstaplatsen på Spotify på sin Instagram och är överlycklig över hur låten har tagits emot.

”Jag trodde aldrig att jag skulle komma direkt till nummer ett i världen vid 45 år och på spanska. Jag vill omfamna de miljontals kvinnor som reser sig mot de som får oss att känna oss obetydliga. Kvinnor som står upp för vad de känner och tänker, och räcker upp handen när de inte håller med, medan andra höjer på ögonbrynen. De är min inspiration”, skriver hon bland annat på Instagram.

”Och det här är till alla kvinnor som lär mig hur man gör söt lemonad när livet ger dig de där sura citronerna”, skriver hon vidare.

Gerard Piqué har ännu inte uttalat sig om låten.

FOTO: Youtube/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN