björn borg

Björn Borgs nobb – det vägrar han gå med på: ”Aldrig i livet”

Björn Borg vägrar vara med i underhållningsprogram som Let's dance och Mästarnas mästare

FOTO: Instagram
Han har släppt sommarplågor, spelat in reklam tillsammans med sin son och det har gjorts en långfilm baserat på hans liv.
Men det finns en grej som tennislegendaren Björn Borg absolut inte ställer upp på.
– Aldrig i livet, säger han till Epoch Times.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Börje Salming om "Hockeyns historia"
0:38

Efter reklamen: Börje Salming om "Hockeyns historia"

(0:38)

Slå på ljud

Under hösten har Björn Borg, 66, synts flitigt i flera olika reklamfilmer för hamburgerkedjan Sibylla. Hans motspelare är ingen mindre än sonen Leo Borg, 19, som också är tennisspelare och som han har tillsammans med frun Patricia Borg. Burgaren som är i fokus i filmerna heter lustigt nog Smash Star och är en liten vink till den elvafaldiga grand slam-mästaren. Kedjan firar dessutom 90 år i år.

– Reklamgrejer är sådant jag normalt tackar nej till. Men nu frågade Sibylla om jag ville göra något ihop med Leo och då var det självklart att säga ja. Det blev en rolig grej ihop med honom, säger han till Epoch Times och fortsätter:

Leo och Björn på Sibylla.

Leo och Björn på Sibylla.

FOTO: Instagram

– Dessutom är det ett företag som jag växt upp med och som jag gillar. Fast alla omtagningar under inspelningsdagen gjorde att det kanske blev väl många burgare då, haha.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Björn Borg: ”Det är inget för mig”

Under intervjun bekräftar han att han får en hel del erbjudanden – ibland projekt som är värda flera miljoner kronor – från tv-branschen. Han säger att han nobbat det mesta och att pengar inte alls är avgörande.

Till skillnad från många andra ex-elitidrottare känner han inget sug alls efter att vara med i något underhållningsprogram som exempelvis Mästarnas mästare, Superstars, Let's dance eller andra kändisanpassade program.

Björn Borgs mardröm. Let's dance fjolårssäsongen. Henrik Fexeus och Malin Watson åkte ut som tredje par – med programledarna David Lindgren och Petra Mede.

Björn Borgs mardröm. Let's dance fjolårssäsongen. Henrik Fexeus och Malin Watson åkte ut som tredje par – med programledarna David Lindgren och Petra Mede.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

– Haha, aldrig i livet. Jag menar självklart inte att det skulle vara något konstigt med att ställa upp där, i Mästarnas mästare eller liknande program. Men det är inget för mig, säger Björn Borg.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN