armand duplantis

Armand Duplantis och flickvännen Desiré lämnar landet – på lyxsemester

Armand Mondo Duplantis och Desiré Inglander kysser varandra och står framför Eiffeltornet

FOTO: Instagram
Armand Duplantis slog sitt värlssrekord ännu en gång.
För att fira unnar sig 23-åringen och flickvännen Desiré Inglander en lyxsemester i kärlekens stad.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så stöttar Desiré Inglander Armand Duplantis
0:25

Efter reklamen: Så stöttar Desiré Inglander Armand Duplantis

(0:25)

Slå på ljud

För sjätte gången slog Armand Duplantis, 23, världsrekord. Denna gången hoppade han rekordhöga 6,22 meter i franska Clermond Ferrand under stavhopparen och vännen Renaud Lavillenies egen gala.

– Jag ville verkligen sätta världsrekord för hans skull. Han är som en storebror för mig och har hjälpt mig sedan jag var sjutton och jag hade honom som idol. Det här var lika mycket för hans skull som min egen, berättade Mondo för Expressen efter succéhoppet.

På kvällen firades det med champagne, men på Instagram visar Duplantis och flickvännen Desiré Inglander, 21, att firandet inte slutade där.

Nu unnar sig paret en lyxsemester i kärlekens stad.

Desiré Inglander om stödet till pojkvännen

Svenskarnas favoritatlet fortsätter att briljera och ingen blir knappast chockad längre när han flyger över ribban som en fågel. Men visst finns det en viss press som tynger 23-åringen.

– När man får mer och mer press så lär man sig att hantera det, har Armand Duplantis tidigare sagt om förväntningarna.

Armand Duplantis och Desiré Inglander.

Armand Duplantis och Desiré Inglander vet hur man reser i lyx!

FOTO: Instagram

En som fått lära sig vad som krävs för att hantera pressen är flickvännen Desiré Inglander som alltid stöttar vid hans sida. För Hänt Nyheter berättar hon att det fungerar som i vilken annan relation som helst.

– Jag tror att det viktigaste är att komma ihåg att vi är vanliga människor när vi kommer hem. Vi tar hand om varandra som vilket annat par som helst, säger hon.

Poserar framför Eiffeltornet

Det är dock inte är alla par som får möjligheten att hantera stress och press och fira framgångar på ett lika lyxigt vis som Armand och Desiré.

På Instagram visar paret upp sin dyra vistelse till Paris. Iklädd en vacker känning står Desiré tillsammans med pojkvännen framför ett glimrade Eiffeltorn under nattsvart himmel.

”Första gången jag får se Eiffeltornet”, avslöjar Desiré under en tillhörande video.

Den 21-åriga modellen syns även äta middag i en vacker sal där taket är prytt av gulddetaljer och målningar. Men paret visar också upp de mer ”vanliga” aspekterna – som när Armand Duplantis äter McDonalds efter världsrekordet.

FOTO: Instagram/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN