dejting

Sophie, 30, skrämmer alla män – för vältränad: ”Vågar inte ragga”

Sophie Larissa Weiss är för vältränad och skrämmer alla män

FOTO: Instagram
Sophie Larissa Weiss skrämmer bort alla män.
Hon är nämligen för vältränad.
– Män tror att jag tar steroider och vågar inte bjuda ut mig – de går till min mamma i stället, säger hon till Daily Star.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vilda apan i jakt på meloner
0:20

Efter reklamen: Vilda apan i jakt på meloner

(0:20)

Slå på ljud

Hon är vida känd i sin hemstad Barnsley, England. 30-åriga Sophie Larissa Weiss är en kampsportsfantast som spöar upp killar i sitt vardagsrum för att tjäna pengar. Hon är populär på OnlyFans där folk gärna hostar upp en slant för att se henne brotta ner och slå killar i sitt hem. Men ute på krogen ser det annorlunda ut.

– När det kommer till dejting är det svårt. Jag har varit på semester med min mamma tidigare och jag hade inte insett det förut men män är rädda för mig. Jag trodde bara att de inte var attraherade av mig, säger hon till Daily Star och fortsätter:

Sophie jobbar med att slå killar – en syn som många betalar för att få se.

Sophie jobbar med att slå killar – en syn som många betalar för att få se.

FOTO: Instagram

– När jag har gått ut med mina vänner blir de alltid raggade på, men aldrig jag. Jag trodde att det var någonting fel på mig.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

”Oj, min mamma har riktigt flyt”

Hon berättar att flera killar dissat henne, men börjat flirta med hennes mamma, när hon varit på resa.

– När jag började semestra med min mamma insåg jag att grabbarna på barerna snackade med henne men aldrig med mig. En kväll tänkte jag: ”Oj, min mamma har riktigt flyt”, men så berättade hon att killarna ofta gick via henne för att kunna prata med mig, berättar hon.

Sophie är en kampsportsentusiast. Hon tränar med sin pappa flera gånger i veckan.

Sophie är en kampsportsentusiast. Hon tränar med sin pappa flera gånger i veckan.

FOTO: Instagram

På frågan om det stör henne så svarar hon:

– Ja, det gör det. Vet ni varför? Jag vill inte vara med en mes. Tydligen blir undergivna, svaga män attraherade av mig. Jag tror att så fort de ser mig så känner de att jag har en maskulin energi. Jag är också väldigt självständig eftersom jag har mina egna mål och jag tränar och slåss som en man. Jag tror att det skrämmer en del män.

Tjänar över 100 000 kronor i månaden på OnlyFans

Sophie Larissa Weiss pappa är en före detta världsmästare inom bodybuilding och de tränar tillsammans fyra gånger i veckan.

– Många internettroll och andra män säger: ”Du ser så maskulin ut”. Och de anklagar mig för att ta sterioder, men jag är inte ens så stor. Det handlar bara om mina gener och att jag tränar och äter väldigt bra. Det störde mig först, men nu skiter jag i det för jag är van och jag har börjat ta det som en komplimang, säger hon till Daily Star.

Vissa månader kan hon tjäna mer än 100 000 kronor på sina OnlyFans-videos. Många män hör av sig till henne för att de vill att hon ska gå loss på dem.

Sophie och hennes pappa, en före detta världsmästare i bodybuilding.

Sophie och hennes pappa, en före detta världsmästare i bodybuilding.

FOTO: Instagram

– De vill att jag dominerar dem med olika brottningsgrepp och de vill bli slagna i ansiktet. En gång var det en kille från Madrid som flög hit för att få en näve i fejset. Han tog ett billigt plan och hotell, men jag tar 5 000 spänn i timmen och han var här hos mig i två timmar, säger hon och fortsätter:

– Min pappa tycker att det är jättekul och han berättade allt om min karriär för folk när han var på semester i Egypten. Han sa: ”Ja, min dotter får betalt för att kasta runt killar”.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN