tragiska livsöden

Småbarnspappan dog under julafton – mamma Nicoles sorg: ”Förstörda”

Småbarnspappan dog under julafton – mamma Nicoles sorg: ”Förstörda”

Foto: GOFUNDME
25-årige småbarnspappan dog tragiskt i en gasexplosion – mitt under julen.
Nu berättar hans förstörda familj.
– Vi är helt förstörda, säger hustrun Nicole Davis, enligt People.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Muharrem Demirok (C) om sina misshandelsdomar
0:26

Efter reklamen: Muharrem Demirok (C) om sina misshandelsdomar

(0:26)

Slå på ljud

Den 25-årige småbarnspappan James Davis, som levde i den amerikanska delstaten New Jersey, dog tragiskt i en explosion under julhelgen. Explosionen inträffade i hans svärföräldrars trädgård, när en gasbehållare plötsligt smällde.

Småbarnspappan brändes svårt av explosionen och led av flera livshotande skador när han fördes till sjukhus. Han dog under julafton 2022, enligt magasinet People.

Pappan försökte tända en brasa

Enligt James Davis familj hade pappan försökt tända en brasa, när gasbehållaren exploderade.

– Jag satt i soffan med min familj, när vi plötsligt hörde en enorm smäll. Till en början trodde jag det var någon som hade skjutit av ett vapen. Men då började min pappa skrika att James höll på att brinna upp, berättar hustrun Nicole, skriver People.

Polischef Brian Zeck berättar för lokalmedia att det fanns glöd kvar i eldstaden, mnär James Davis försökte tända elden på nytt med hjälp av gasen. Händelsen bedöms vara en olyckshändelse.

Samlat in 300 000 kronor

James Davis fördes till sjukhus med ambulanshelikopter.

I dag har familjen satt upp en insamlingssida för att täcka upp begravning -och sjukvårdskostnader, samt för att hjälpa parets 1-åriga dotter Elliana i livet. Hittils har sidan samlat in nästan 300 000 kronor.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Foto: GOFUNDME

FRÅN FÖRSTASIDAN