Unga guldmedaljörens kaxiga svar – avslöjar varför hon bär HEMLIG symbol

Simone Biles avslöjar varför hon bär det hemliga tecknet. Här är det kaxiga svaret.

Foto: Instagram/TT
Simone Biles, 24, är en av världens mest framgångsrika gymnaster någonsin.
Trots det har hon fått kritik för sitt självförtroende.
Då gav hon svar på tal – med ett kaxigt hemligt tecken.
– Jag vill att barn ska lära sig att det är okej att erkänna att du är bra på något eller till och med säga ”jag är bäst”, säger Simone Biles i en intervju.

Simone Biles, 24 år gammal från USA har vunnit ett dussin medaljer. I de Olympiska spelen slår hon rekord efter rekord. Hon anses vara en av de mest framgångsrika gymnasterna i världshistorien. Men hon får utstå en hel del kritik från människor som ogillar hennes självförtroende. Men då började hon bära ett hemligt tecken – för att göra narr av sina kritiker, enligt BuzzFeed.

24-åringen med sina guldmedaljer, vinster och rekord har fått en titel vars initialer bildar det engelska ordet för get. Inom sin sport kallas hon för sportens ”Greatest of All Time”, som vars första bokstäver bildar ordet ”G.O.A.T.” En titel som hon verkligen förtjänar enligt flera experter.

Simone Biles har verkligen tagit till sig den prestigefulla titeln. I de amerikanska mästerskapen i gymnastik blev hon den första kvinnan att vinna sju medaljer – samtidigt som hon bar ett hemligt tecken på sin gymnastik-trikå, nämligen ett litet broderad gethuvud. På flera av hennes trikåer kan huvudet på djuret ses sticka fram. Först nu avslöjar den 24-åriga gymnasten anledningen till symbolen.

FÅ FLER FASCINERANDE OCH SPÄNNANDE NYHETER OM AKTUELLA HÄNDELSER: In och följ Hänt Nyheter på Facebook här!

Simone Biles i en intervju med det legendariska CBS-programmet ”60 Minutes”.

Cbs/60 MinutesGymnasten Simone Biles: Åh, det är faktiskt en bra idé.

– Tanken var att slå tillbaka mot kritikerna, sa Simone Biles i en intervju till magasinet Marie Claire. Hon fortsätter förklara det hemliga tecknet.

– ”Kritikerna skämtade: ” Jag svär, om hon har en get på sin trikå, bla, bla, bla.” Och då kom jag på: ”Åh, det är faktiskt en bra idé.” Det skulle göra dem så arg. Låt oss få kritikerna att hata det, – och fansen älskar det. Och det var precis vad vi gjorde och varför anledningen till varför, sa den 24-åriga gymnasten i intervjun till magasinet.

Ville inspirera ungdomar och barn – tro på er själva

Men det fanns en djupare mening bakom tecknet. Nämligen att bygga självkänsla hos unga kvinnor och barn. 24-åriga Simone Biles ville även visa på att barn ska kunna tro på sig själv – och inte bry sig om vad andra tycker.

HJÄRTSKÄRANDE Gravida 24-åringen sköts till döds på gatan

– Jag hoppas att barn och unga som växer upp och tittar på mästerskapet inte skäms för vad de gör – eller skäms för att vara bra på vad de än gör", berättade gymnasten och fortsatte.

– Jag vill att barn ska lära sig att det är okej att erkänna att du är bra på något eller till och med säga ”jag är bäst”, säger guldmedaljören Simone Biles till magasinet.

LÄS OCKSÅ: Simon Kjær hyllas över världen för sin insats för Christian Eriksen

LÄS OCKSÅ: Svennis om Sveriges EM-chanser: ”De saknar Zlatan”

FOTO: Instagram, Cbs/60 Minutes, Cal Sport Media