extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Simone, 22, brände sin 1-åriga dotter med skållhett kaffe

08 sep, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Simone, 22, brände sin 1-åriga dotter med skållhett kaffe
22-åriga mamman skulle dricka kaffe – då råkade bränna sin 1-åring svårt i ansiktet.
– Jag hörde bara en smäll och en massa skrik, berättar Simona Belcheva, enligt Luton Today.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ett hjul flyger in i vindrutan på en bil
Ett hjul flyger in i vindrutan på en bil

Den unga mamman Simona Belcheva, 22, berättar om den hemska olyckan, när hennes 1-åriga dotter Alaya Janjua brännde sig på skållhett kaffe.

Allt började en tidig morgon, när 22-åringen satte sin dotter i hennes barnstol, och kokade sig en ny kanna kaffe. Hon hällde upp en kopp och gick från bordet en stund för att stänga av tv:n.

Plötsligt hörde den 22-åriga mamman Simone en hög smäll – och ett gällt skrik.

– Jag hörde bara en smäll och en massa skrik. Jag var bara några steg ifrån, berättar Simone enligt brittiska lokalmedier.

– Hon hade lyckats smälla till koppen och fått det i ansiktet, fortsätter Simone berätta.

Rusade till sjukhus

Den 22-åriga mamman gick fort in med sitt barn i duschen. Ihop med sin partner, Danyal Janjua, 22, rusade de sen till närmsta sjukhus i sitt område, Luton and Dunstable University Hospital den 16 augusti.

Annons

– På sjukhuset smörjde de in henne och hon fick bandage. Det var chockartat att se henne sådär, säger Simone.

1-åringen har fått komma hem.

Vill varna andra

Sedan togs den lilla flickan till en specialistklinik vid Broomfield Hospital. Hon fick stanna en vecka för att behandla sina skador. Hon lämnade sjukhuset först den 23 augusti.

– Det var den värsta känslan någonsin, att inte kunna hjälpa henne. Hon var så svullen att hon inte kunde öppna ögonen. Hela hennes ansikte var rött och svullet. Det såg ut som hon hade varit i en brand. Det var väldigt skrämmande.

Lilla Alaya bedöms att kunna återställas. Men det kommer ta flera år, berättar Simone. Det unga paret vill nu varna andra.

– Folk säger att jag är en dålig mamma, men jag bryr mig inte.

FOTO: SWNS

Annons