Simon, 27, åt på McDonalds – då gjorde han den FASANSFULLA upptäckten

Simon, 27, åt på McDonalds – då gjorde han den FASANSFULLA upptäckten

Simon gjorde en hemsk upptäckt när han skulle äta sin frukost.

Simon Robinson, 27, skulle äta frukost på McDonalds.
Plötsligt såg han något fruktansvärt.
I 27-åringens frukost-burgare såg han något han aldrig skulle glömma: En ”bröstvårta” på en av baconskivorna.
– Jag funderar på att bli vegan, säger Simon Robinson, enligt The Sun.
Så botar du din baksmälla
Slå på ljud

Simon Robinson, 27, fick sig en rejäl överraskning under frukosten tidigare i veckan. Han beställde som vanligt från frukostmenyn på sin lokala Mcdonalds-resturang.

Men vad han skulle få i sin frukost-burgare var långt från vanligt.

Simon hade beställdt en bacon-burgare. När han väl fick sin mat i en påse, gick han tillbaka sin bil för att köra hem. Men Simon Robinson var lite hungrig, så innan han började köra tillbaka hem, öppnade han påsen med frukosten.

Men han kom att helt tappa matlusten.

Hittade en bröstvårta i sin frukost-burgare. "Det har helt och hållet gett mig avsmak inför kött. Så jag funderar nu på att bli vegan", säger den 27-åriga Simon Robinson.

Foto: PRIVAT

Upptäckten: En ”bröstvårta” på en baconskiva

Simon Robinson öppnade sin fruksot-brugare för att undersöka hur många baconskivor han egentligen fått. Det var då han gjorde upptäckten. En av baconskivorna hade, enligt Simon Robinson, en ”bröstvårta” från en gris kvar.

En chockad Simon tog sin mat – och körde hem. Han ville visa för sin mamma vilken upptäckt han gjort. Han tog flera bilder på snabbmatsrestaurangens frukost, som han sedan skickade till McDonalds huvudkontor i Storbritannien.

Funderar på att bli vegan

Simon Robinson, som är från Prudhoe, väst om Newcastle, i Storbritannien, har gett flera uttalanden om hur han tyckte upptäckten var. i sin frukost-burgare.

– Att öppna upp påsen att hitta en bröstvårta var verkligen kväljande.

– Det har helt och hållet gett mig avsmak inför kött. Så jag funderar nu på att bli vegan, säger Simon Robinson, enligt den brittiska tidningen The Sun.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Simon Robinson, 27, lider av OCD. Han räknar alltid sina baconskivor innan han äter sin burgare. Denna gång räddade OCD honom.

Foto: PRIVAT

Åt ändå: ”Jag var ju hungrig”

För tidningen berättar Simon Robinson att han äter ofta frukost på McDonalds. Han öppnar alltid upp frukost-burgaren för att räkna hur många skivor bacon det finns i, för han lider av OCD.

– Men den här gången räddade min OCD mig, berättar han.

– Jag vågade inte äta den biten. Men resten av burgaren åt jag. Jag var ju hungrig, sa Simon Robinson.

McDonalds vill att frukost-burgaren ska skickas iväg till ett labb för vidare undersökning, enligt 27-åringen.

– Jag har kontaktat Mcdonalds. De sa till mig att jag ska skicka skivan med ”bröstvårtan” till dem, så de kan undersöka saken på ett av deras labb.

Inte nöjd med att den ska skickas till McDonalds labb

Men Simon Robinson är inte helt nöjd med den lösningen.

– Om jag gjorde det så kommer de ju undan med det. Jag gillar det inte alls. När jag visade skivan för min mamma var lika äcklad som jag, berättar han för brittiska medier.

The Sun har kontaktat McDonalds i Storbritannien. Snabbmatsrestaurangen, som är en av världens största, svar att de är säkra på att Simon Robinsson har sett fel.

– Vi använder oss av äkta bacon i alla våra produkter. Med tanke på platsen, samt från vilken leverans den här skivan kom ifrån är vi säkra att kunden här har fel i sin sak, säger en talesperson för McDonalds Storbritannien.

– Men vi har erbjudit kunden att sammarbeta med vår kundservice, som kommer hjälpa honom vidare i ärendet.

LÄS OCKSÅ: Tonfisken från Subway DNA-testades – två kvinnor stämde företaget

LÄS OCKSÅ: Barn som äter veganskt blir flera centimeter kortare

Foto: PRIVAT

FRÅN FÖRSTASIDAN