Så mycket bättre-profilens svar efter romansryktet med Nils van der Poel

Nils van der Poel och Little Jinder

Nils van der Poel gjorde succé i OS och tog dubbla guld.
Nu kopplas han ihop med Så mycket bättre-profilen Little Jinder.
– Vi lärde känna varandra och det spreds ett rykte, kommenterar artisten till Aftonbladet.
0:37

Efter reklamen: Nils van der Poel om sitt testamente

(0:37)

Slå på ljud

Efter hans dubbla OS-guld är Nils van der Poel, 26, en av Sveriges mest älskade och folkkära idrottsprofiler. Men trots att han blivit en offentlig person har han valt att hålla en låg profil – när det kommer till privat- och kärlekslivet.

Nu har det dock uppstått rykten kring idrottshjälten Nils och artisten Josefin ”Little” Jinder, 34.

Nils van der Pel vann två OS-guld

Nils van der Poel kopplas ihop med Little Jinder.

Stefan Jerrevång/TT

Så mycket bättre-profilen Jinder lever som ensamstående småbarnsmamma, efter uppbrottet som blev känt i mars.

– Jag är ju inte själv jämt, vi har 50/50, så jag har det ändå ganska förspänt på ett sätt. Men det är ju mycket så klart. Och jag känner lite att varför är det ingen som rullar ut en röd matta för mig varje dag för att jag klarar av att hålla ihop allting, på något sätt, sa hon i Efter fem.

Little Jinder om tiden efter uppbrottet

Hon har haft en tung tid, men pandemin och uppbrottet som fond gjorde att Jinder skrev sitt nya album Salta diamanter, ännu ett känslosamt och relaterbart stycke pop likt det Jinder blivit känd för. Välmående är något som sätter käppar i hjulet för Jinders skapandeprocess, berättar hon i en ny intervju med Aftonbladet.

– Ska jag vara helt ärlig gör jag ganska lite musik när jag mår bra. Jag har väl inte det behovet när allt är frid och fröjd. Det gav mig också en identitetskris när jag var gravid. Jag mådde ganska bra och gjorde ingenting över huvudtaget, men då tappade jag istället fotfästet. Vem är jag om jag inte gör musik?, säger hon till tidningen.

Jinder har själv vuxit upp med skilda föräldrar, hennes mamma är nyckelharpisten och kompositören Åsa Jinder, 58. Den unga stjärnan gör sitt bästa och kämpar som ensamstående till sonen Gio, som föddes hösten 2020.

Little Jinder (t.v.) tillsammans med Så mycket bättre-gänget från 2016: Danny Saucedo, Tommy Nilsson, Lisa Ekdahl och Jill Johnson.

Dementerar ryktet med Nils van der Poel

Något dejtande blir det inte för Jinder.

– Det är chockerande hur lite folk raggar på mig. Får jag meddelande på Instagram så är det sinnessjuka personer. Jag står inte i skilsmässodiket på krogen Riche ännu. Det får vänta lite.

Men däremot har hon alltså kopplats ihop med en annan stjärna. Jinder får också frågan om sin relation med skridskohjälten Nils van der Poel, som tog två OS-guld och slog världsrekord i våras.

– Vi lärde känna varandra och det spreds ett rykte att vi dejtade. Folk började tro det, och det blev snacket på stan, säger Jinder om den påstådda relationen men konstaterar:

– Det kan jag dementera här och nu.

FOTO: TT

Förlorade bröllopsleken – brudgummen slår bruden brutalt

Se klippet här!

SENASTE NYTT!