TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Ronaldo TVINGAS flytta – kan inte bo kvar i lyxhuset i Manchester

19 sep, 2021 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriques
Fåren bräkte ut Cristiano Ronaldo och familjen från lyxhuset.
Nu har han hittat ett nytt boende – långt bort från de bäästialiska djuren.
– Det bestämdes att det var bäst om han och familjen flyttade, säger en källa.
Annons
Villa Kassman – se det otroliga huset härBrand logo
Villa Kassman – se det otroliga huset här

Cristiano Ronaldo chockade en hel värld när han helt sonika satt på en presskonferens under brinnande EM-turnering och offentligt visade sitt Coca cola-förakt.

Nu visar det sig att den läskhatande fotbollsstjärnan även hatar störiga får. De bräkande fyrbenta djuren har varit så fientliga att anfallaren nu tvingas flytta från sitt nyköpta lyxhus i Manchester.

En källa berättar för The Sun att anfallaren med de gudabenådade fötterna måste få vila mellan matcherna. Då funkar det inte med "bäääande” får som väcker honom.

Får
Cristiano Ronaldo kunde bo kvar i lyxhuset med familjen. De morgonpigga fåren väsnades alldeles för mycket och en vecka senare flyttade familjen ut.

Så knäckte fåren Ronaldo: ”Ett riktigt proffs”

Lyxhuset med den massiva tomten är värt 75 miljoner kronor, men det tog bara en vecka innan Cristiano Ronaldo och familjen fick nog av de bräkande djuren, som tydligen ingick i köpet.

Annons

Det spelar ingen roll att området beskrivs som sagolikt vackert, med böljande fält och skog, om morgonpigga får inte kan visa respekt och dämpa sig.

– Ronaldo är ett riktigt proffs som lägger mycket tid på att vila och återhämta sig efter matcher, så det bestämdes att det var bäst om han och familjen flyttade, säger källan.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo är tydligen ett riktigt proffs som är mån om sin vilotid. När får bräker är det inte optimalt för en spelare i hans kaliber att vara i närheten.

Flyttar till nytt lyxhus – bevakas dygnet runt

Tillsammans med sin fästmö Georgina Rodriques, 27, och barnen har anfallaren nu flyttat in i ett nytt drömhus, beläget i Cheshire. Huset rymmer en pool, biograf och garage med plats för fyra bilar – vilket Ronaldo har gått om.

Huset har även ett gediget säkerhetssystem med övervakningskameror, elstängsel och vakter som patrullerar dygnet runt. Det ligger också i nära anslutning till det brittiska nattlivet och är ett område som Ronaldo är välbekant med sedan sin förra sejour i Manchester United.

Annons

– Ronaldo bodde i närheten under sin tidigare period så det känns som hemma, säger en annan källa.

Ronaldos osannolika drömstart

Cristiano Ronaldo rivstartade och fick en drömstart i debutmatchen mot Newcastle United. Med sina två mål såg han till att Manchester United gick segrande ur striden med 4-1.

Den portugisiska anfallaren och familjen har också börjat acklimatisera sig till livet i England. Barnen har börjat på en privatskola och inom kort hoppas Ronaldo kunna ta med sig sin fästmö ut på stan och visa upp alla favoritställen.

Förhoppningsvis lyser fåren med sin fårvaro.

Foto: Kieran McManus/Shutterstock, Sebastian Frank

Annons