Putins dotter har barn med Zelenskyj – förvirringen efter avslöjandet

Katerina Tikhonova och Volodymyr Zelenskyj

Putins dotter Katerina har de senaste åren gjort flera resor till Tyskland.
Nu avslöjar en ny granskning den hemliga kärleken – som hon även har barn med.
0:30

Efter reklamen: En ukrainsk man flyttar landmina med sina bara händer

(0:30)

Slå på ljud

Det är oklart hur många barn Vladimir Putin, 69, har. Enligt uppgifter ska han och älskarinnan Alina Kabaeva, 39, ha flera hemliga barn tillsammans, men det är bara döttrarna Maria Vorontsova, 37, och Katerina Tikhonova, 35, som är officiella.

Vladimir Putin fick döttrarna tillsammans med exfrun Ljudmila Aleksandrovna, 64. Efter invasionen av Ukraina har de levt undangömda och det har ryktats om att de befinner sig i en hemlig underjordisk bunker i norra Sibirien.

– I helgen evakuerades president Putins familj till en specialbunker, byggd i händelse av kärnvapenkrig, har professor Valery Solovey tidigare sagt till Daily Mail.

Vladimir Putin och Ljudmila Aleksandrovna

Vladimir Putin har döttrarna Maria Vorontsova, 37, och Katerina Tikhonova, 35, med exfrun Ljudmila Aleksandrovna.

Astakhov Dmitri

Aktivist bröt sig in i Katerinas hem

Dottern Katerina Tikhonova är en rysk vetenskapskvinna och tidigare professionell dansare. Hon ska äga flera bostäder runt om i världen och äger bland annat en herrgård i Biarritz i Frankrike.

För någon månad sedan fylldes huset, som kallas för ”Alta Mira”, av ockupanter, efter att den franske aktivisten Pierre Afner gjort inbrott och bytt ut alla lås. Huset stormades sedan av personer som hissade den ukrainska flaggan på en terass.

”Franske aktivisten Pierre Afner har tagit sig in i Putins dotters villa Biarritz. Han har bytt låsen och har nu bjudit in ukrainska flyktingar”, skrev journalisten Amichai Stein på Twitter.

Katerina Tikhonovas herrgård

Franske aktivisten Pierre Afner tog sig in i Katerinas franske villa i Biarritz.

GAIZKA IROZ

Katerina har barn med Zelenskyj

Katerina Tikhonova var tidigare gift med Rysslands yngste miljonär, Kirill Shamalov, 40. De skilde sig 2017 och kort efter skilsmässan började Katerina göra resor till tyska staden.

Nu kan den ryska sajten Vazjnye Istorii och tyska tidningen Der Spiegel avslöja att hon rest för att besöka pojkvännen Igor Zelenskyj, 52, en av Rysslands mest framstående dansare. Det rapporterar Expressen.

Igor Zelenskyj ska ha bott i München sedan 2016, då han blev balettchef på Bayerische staatsballett. Enligt granskningen träffade han Katerina när de jobbade på en teater i Moskva mellan åren 2011 och 2016.

Igor Zelenskyj

Igor Zelenskyj pekas ut som Katerina Tikhonovas pojkvän. De ska även ha en dotter tillsammans.

Karen Robinson

Alla i skyddsbunkern blir tysta när flickan börjar sjunga

Se klippet här!

Flydde landet efter invasionen

De senaste två åren ska Katerina ha flugit mellan Ryssland och Tyskland 50 gånger. Flera gånger har hon haft sällskap av Igor Zelenskyj och parets dotter.

I samband med Rysslands invasion av Ukraina lämnade Igor Zelenskyj sina uppdrag på balettkompaniet i München.

– Att driva en balett kräver fullständig koncentration och auktoritet. Men just nu kräver privata familjeanjelägenheter min fulla uppmärksamhet och tid. Min familj behöver allt mitt stöd, sa han i ett meddelande enligt Expressen.

Katerina Tikhonova

Katerina Tikhonova, 35, ska ha besökt Tyskland flera gånger de senaste åren.

JAKUB DABROWSKI

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Igor inte släkt med Volodymyr Zelenskyj

Flera medier har uppmärksammat avslöjandet och noterat att Igor Zelenskyj delar efternamn med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, 44, som beskrivs som Vladimir Putins värsta fiende.

Den senaste tiden har Katerina Tikhonova och Igor Zelenskyj lyst med sin frånvaro och det är oklart var de befinner sig. Enligt Daily Mail ska det inte finnas några släktband mellan Igor Zelenskyj och Volodymyr Zelenskyj.

Volodymyr Zelenskyj

Igor Zelenskyj delar efternamn med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Enligt Daily Mail finns det inget släktband.

STRINGER

Foto: Astakhov Dmitri, GAIZKA IROZ, Karen Robinson, JAKUB DABROWSKI, STRINGER

SENASTE NYTT!