Putins hemliga familj gömd i fjällstuga: ”Rysslands vigaste kvinna”

Enligt uppgifter har Putin gömt sin hemliga familj i Alperna.

Foto: TT
Putin har gömt sin hemliga familj i Alperna, enligt uppgifter till sajten Page Six.
Länge har rykten florerat kring att Putin har en relation elitgymnasten Alina Kabajeva och att de har fyra barn tillsammans.
– Hans familj är gömd i en mycket säker bergsstuga någonstans i Schweiz, säger källa till sajten.
0:40

Efter reklamen: Stephanie är extremt vig – har slagit flera rekord

(0:40)

Rykten kring att Vladimir Putin, 69, har en relation med den före detta elitgymnasten OS-guldmedaljören Alina Kabajeva, 38, har funnits sedan 2008.

Nu kan sajten Page Six berätta att den ryska diktatorn gömt undan sin familj i en bergstuga någonstans i de schweiziska Alperna.

Vladimir Putin, 69, tillsammans med den före detta elitgymnasten Alina Kabajeva, 38. Sedan 2008 har det ryktats om att de har en familj ihop – två tvillingdöttrar, samt två söner.

Foto: ITAR-TASS

Gömt ”Rysslands vigaste kvinna” i Alperna

38-åringen har två OS-medaljer, fjorton VM-vinster och två dussin medaljer i olika europeiska gymnastiktävlingar. Av rysk media döptes Alina Kabajeva till ”Rysslands vigaste kvinna” – något som kanske väckte Putins intresse.

Putins påstådda älskarinna har varit en framgångsrik elitgymnast – och kammat hem två OS-medaljer.

EFREM LUKATSKY

Tillsammans med den forna elitgymnasten ska Putin ha fyra barn. Två tvillingdöttrar på sju år, samt två söner.

Familjen ska bo och leva i närheten av Lugano, i Schweiz.

Alina har två unga pojkar och två tvillingflickor med Putin. Alla är födda i Schweiz, säger en källa till Page Six om Putins påstådda barn.

Barnen har alla schweiziska pass. Jag föreställer mig att Alina också har det, fortsätter källan berätta för sajten.

Familjen ska vara schweiziska medborgare – och har nu placerats i en hemlig bergsstuga någonstans i Alperna, enligt uppgifter till sajten Page Six. OBS: Arkivbild.

Foto: SPANI Arnaud / hemis.fr
Svenske psykiatrikerns avslöjande om Putins psykiska hälsa

Gömts i en bergsstuga i Schweiz

Anledningen till att Putin nu har gömt undan sin hemliga familj ska vara säkerhetsläget efter den olagliga ryska invasionen av Ukraina. Familjen ska befinna sig i en privat och säker bergsstuga i Alperna.

– Medan Putin utför sitt överfall på Ukraina, attackerar oskyldiga medborgare och orsakar en flyktingkris, är hans familj är gömd i en mycket säker bergsstuga någonstans i Schweiz, berättade en källa för sajten.

Alina Kabajeva, 38, döptes under sin idrottskarriär till ”Rysslands vigaste kvinna” av medier.

Foto: Yoshikazu Tsuno

Men Putin nöjer sig inte med en kvinna…

Putin själv pratar nästan aldrig om sin egen familj. Vilket gör att det finns en massiv ryktesspridning kring hur många barn och älskarinnor despoten i öst har.

Tidigare har Hänt rapporterat om att Putin kan ha gömt sin officiella familj i en lyxbunker i norra Sibirien. En familj han hade med sin exfru.

Ryssland skyller allt på Sverige och Norge – vågade svaret

Vladimir Putin var gift med Ljudmila Putina fram till strax innan invasionen av Krimhalvön, 2014. Tillsammans med Ljudmila Putina har diktatorn Putin två barn, Marija Putina, 36, och Jekaterina Putina, 35.

Vilka ur familjen som gömmer sig i den gigantiska lyxbunkern är osagt, men det ska vara medlemmar ur den ”riktiga” familjen, enligt uppgifter till Daily Mail.

Vladimir Putin talar ogärna om sin familj. Här på bild med ex-frun Ljudmila Putina och en av döttrarna, 1986.

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA

Hemliga dotterns tjocka plånbok

Men Putin är inte nöjd med två familjer. Utan det finns uppgifter om att Putin har ytterligare en älskarinna: Svetlana Krivonogikh, 46, något Hänt har skrivit om tidigare.

Enligt BBC-journalisten Andrey Zakharov ska paret ha en dotter tillsammans. Flickan föddes tre år efter att Putin tagit över som president efter Boris Jeltsin. Dottern heter Elizaveta Krivonogikh, också känd som Luiza Rozova.

Elizaveta Krivonogikh, 18, har tagit ner sitt Instagram-konto.

Foto: INSTAGRAM

Elizaveta är en 18-årig student och hade över 83 000 följare på Instagram, tills sidan togs bort. Innan kontot stängdes av delade 18-åringen bilder på hur hon lever ett hemlighetsfullt liv i lyx och flärd. På bilderna Elizaveta la upp höll hon för ansiktet, bar stora solglasögon eller riktar ansiktet bort från kameran.

Enligt uppgifter till The Guardian ska dottern och mamman ha ett rejält bankkonto. Älskarinnan Svetlana Krivonogikh ska ha gömt undan 100 miljoner dollar via skalbolag på Jungfruöarn.

LÄS OCKSÅ: Kvinnorna runt Aljaksandr Lukasjenka

LÄS OCKSÅ: Svenska psykiatrikern: Här är Putins tre diagnoser

Foto: ITAR-TASS, SPANI, AP, TT

SENASTE NYTT!