Programledarna i chock när märkliga fetischen avslöjas

Emma Martin tjänar runt 35 000 kronor i månaden på att spela in när hon fiser.
Nu öppnar hon upp om den märkliga fetischen i morgonprogrammet This Morning.
– En hel del män gillar det men vågar inte berätta för sina fruar eller flickvänner att de gör det, säger hon.

Man kan ha konstiga jobb och specialintressen, men Emma Martin, 48, från South Carolina tar förmodligen priset med sitt.

I en intervju med brittiska morgonprogrammet This Morning berättar Emma Martin att hon tjänar cirka 35 000 kronor i månaden på att sätta sig framför webbkameran och släppa väder inför betalande åskådare.

Emma Martin har varit verksam som vädersläppare i över 20 år, men det var först 2005 som hon började ta betalt för dem. Det började när en kvinna på ett forum frågade om hon mot betalning kunde spela in en video när hon gick runt i hemmet och släppte väder.

– Jag gjorde det och hon frågade efter mer och mer. Då tänkte jag "det kanske finns något i det här" och startade en egen hemsida 2007.

Emma Martin, 48.

Emma Martin från South Carolina tjänar enorma summor på sina fisar

Youtube

"Vågar inte berätta för sina fruar"

Efter det eskalerade allt och hon märkte att fler och fler gav henne uppmärksamhet och beröm för fisarna. Klientelet skiljer sig en del åt, men de flesta är män.

– En hel del män gillar det men vågar inte berätta för sina fruar eller flickvänner att de gör det. Så det blir lite av deras frizon och alla har varit väldigt snälla, säger Emma Martin i This Morning.

Efter ett uppehåll på några år är nu Emma Martin tillbaka framför kameran och säger att folk är lyriska över att återigen få ta del av hennes luftkonster.

– Jag kom tillbaka i januari i år. När jag återvände var alla väldigt vänliga och glada att få se mig igen. Själv tänkte jag "herregud, kommer ni ihåg mig?"

LÄS MER: Paula: Jag blev bortförd av aliens

Specialkonster kräver specialdieter. Emma Martin säger att hon äter sallad, avokado, coleslaw och "baked beans" för att få till extra starka vindar.

Emma Martins minst sagt udda yrke får programledarna Phillip Schofield och Holly Willoughby att tappa det totalt i studion.

– Emma, jag är så ledsen, men fisar är kul och jag ber om ursäkt för att vi skrattar här, säger Holly Willoughby.

Holly Willoughby

Programledaren Holly Willoughby kan inte hålla sig för skratt i studion

Youtube

FÅ FLER FASCINERANDE OCH SPÄNNANDE NYHETER OM AKTUELLA HÄNDELSER: In och följ Hänt Nyheter på Facebook här!

LÄS OCKSÅ: Paula Smith från Bradford bortförd av aliens 52 gånger

LÄS OCKSÅ: Apor i otäckt storbråk – besökare avlägsnades från platsen

LÄS OCKSÅ: Leif GW:s teori om kungens stulna jättebjörn

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!