Populära nöjesparken bad 26-årig kvinna täcka för urringning

Whitney Paige Venable

Populära nöjesparken nekade Whitney Paige Venable inträde på grund av hennes klädsel.
Nu rasar hon mot personalens agerande.
– Jag kände mig förnedrad och skamsen, säger hon.
0:31

Efter reklamen: Mannen smygtittar på tjejen – slutar oerhört pinsamt

(0:31)

Modellen Whitney Paige Venable, 26, var och besökte nöjesparken Universal Studios i Orlando, Florida. Hon hade sett fram emot ett lugnt besök, men blev genast attackerad av personalen.

Whitney säger att hon hade tagit på sig en vit sport-bh för att kunna strosa runt bekymmersfritt i det varma klimatet. Men personalen tyckte att urringningen var för djup och bad henne täcka för brösten – vilket fick Whitney att gå i taket.

– Jag kände mig förnedrad och skamsen. De sa att jag behövde byta linne, annars skulle jag inte få komma in. Jag tror det handlar om att jag har naturligt stora bröst och det gör folk obekväma. Men så vitt jag vet bröt jag inte mot några klädregler, säger Whitney Paige Venable till Jam Press, enligt Daily Mail.

Whitney Paige Venable

Whitney Paige Venable, 26, nekades inträde på Universal Studios i Orlando på grund av sin klädsel. Nu rasar hon mot den populära nöjesparken: ”Kände mig förnedrad och skamsen”, säger hon.

Whitneypage.tv

Whitney tvingades byta om: ”Så jävla förbannad”

Enligt Whitney var det flera av besökarna som hade liknande kläder, men personalen verkade enbart reagera på hennes klädsel.

– Det känns som att jag blev diskriminerad på grund av min bröststorlek. Jag såg hur andra människor tittade på mig och kände mig väldigt obekväm. Det var verkligen förnedrande.

Avslöjar
DJURISKT Skansen-besökare i chock – björn sågs äta häst

Whitney filmade delar av händelseförloppet med sin telefon. I ett klipp berättar hon att hon till slut gick med på att byta klädsel och satte på sig en annan topp över sport-bh:n.

– Men det slutade med att jag senare tog av mig den inne på nöjesparken, eftersom det var så fruktansvärt varmt och jag var så jävla förbannad att de dömt mig för min klädsel.

Universal Studios

Whitney Paige Venable nekades först inträde på Universal Studios i Orlando. ”Jag var så jävla förbannad att de dömt mig för min klädsel”, säger hon.

Stephen M. Dowell

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stängdes av på Twitter: ”Inte rättvist”

Enligt Whitney är det inte första gången hon blir diskriminerad för sina bröst. Hon säger att hon blev avstängd från Twitter efter att flera reagerat på hennes lättklädda profilbild.

– Återigen kände jag mig diskriminerad eftersom det finns bra mycket värre bilder på Twitter. Det är inte rättvist.

Whitney Paige Venable

Whitney Paige Venable arbetar som modell. Hon säger att det inte är första gången som hon upplever diskriminering.

LÄS OCKSÅ: 20-åringen har för stora bröst: ”Önskar inte min värsta fiende”

LÄS OCKSÅ: Plastik-fanatikern Anastasiia: ”Jag har världens största kinder”

Foto: Instagram, Whitneypaige.tv

SENASTE NYTT!