extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Paret träffades när han var tonåring – frun är äldre än hans mamma

06 okt, 2023 
Deanna och Steven Boomer
Steven och Deanna Boomer träffades när hon var 38 och han var 19.
Trots många starka reaktioner på grund av ålderskillnaden har makarna så här åtta år senare verkligen bevisat att åldern bara är en siffra.
– Början av förhållandet var ganska tufft, säger Steven till Metro.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärleksfulla parets kyss krossar butikens glasrutor
Kärleksfulla parets kyss krossar butikens glasrutor

Den 47-åriga Deanna Boomer är verkligen ett bevis på att ålder bara är en siffra. Hon blev nämligen kär i sin väns brorson, som var tre år yngre än hennes egen son.

Men den 19-åriga åldersskillnaden skrämde inte paret Deanna och Steven Boomer. Även om de träffades när Steven var tonåring, han var 19 och hon var 38.

Faktum är att paret, åtta år senare, precis har firat sin sjunde bröllopsdag och i dag har de ett fyraårigt barn tillsammans.

Steven, som i dag är 27 år, är också styvpappa till Deannas fyra andra barn som är 13, 17, 25 och 31 år gamla.

Men det var inte alltid varit en dans på rosor för paret.

Blev kär i sin väninnans brorson

De fick utstå mycket kritik och negativa kommentarer från vänner och familj på grund av åldersskillnaden. Speciellt eftersom Deanna är äldre än Stevens mamma.

Annons

– Början av förhållandet var ganska tufft. Men nu är det mycket lättare, eftersom människorna som känner oss vet att vi är menade att vara tillsammans, säger han till Metro.

Deanna träffade sin drömman då hon var nära vän med hans faster. De började senare umgås på bilklubben på hans gymnasieskola.

När de hade utgått en längre tid så gjorde till slut Deanna slag i saken och frågade Steven om de skulle gå ut och ta en drink.

På den tiden var hon hemmafru och höll precis på att gå igenom en skilsmässa från sin make som hon varit gift med i 22 år.

Deanna hade flyttat in i en ny lägenhet med sina fyra barn och bad sin numera make flytta in hos henne för att hjälpa till med hyran.

”Min mamma gillade det inte”

När paret gjorde sitt förhållande officiellt för familj och vänner fick Deanna stort stöd från sina vänner och familj. Medan Steven fick kämpa för att behålla sina vänner under början av sin relation med Deanna.

Annons

– Mina vänner brydde sig inte riktigt. En av mina vänner hade också varit intresserad av honom före mig, så hon kunde inte säga något. De kunde se hur glad jag var, medan Stevens familj var mer irriterad och hade svårt för oss, säger hon.

– Min mamma gillade det inte. Deanna är några månader äldre än henne, så hon tyckte att det var lite konstigt. Jag fick också många kommentarer från min familj som sa att jag bara var ett barn, och jag skulle inte förstå hur det var att uppfostra en hel familj eftersom Deanna uppenbarligen redan hade barn. Men det spelar ingen roll i dag eftersom jag har en bra relation med dem alla, säger Steven.

Han berättar också att han tappade kontakten med många vänner då de i stället ville ut och festa.

– Nu har de fått egna barn och börjat förstå hur det är att ha familj. Och min egen familj har nu accepterat förhållandet och jag har utvecklat en fantastisk relation med Deannas barn.

FOTO: FACEBOOK

Annons