Paret adopterade trillingar – då fick mamman ett chockbesked: ”Oj!”

Sarah och maken Andy Justice.

Foto: FACEBOOK
Paret adopterade trillingar – då fick de läkarens stora besked.
– Jag var chockad, säger mamma Sarah till tv-programmet Today.
Lyxfällan del 2 "Köpte en dammsugare för 32 000 kr"
0:29

Efter reklamen: Lyxfällan del 2 "Köpte en dammsugare för 32 000 kr"

(0:29)

Slå på ljud

Under en längre tid hade paret Sarah och maken Andy Justice försökt få barn. Paret som lever i den amerikanska delstaten Oklahoma bestämde sig tillslut, när de givit upp försöken att bli gravid via naturlig väg att adoptera.

Men väl under processens gång så beslutade paret att göra något radikalt. Paret var ute efter att skaffa en familj – så de beslöt att adoptera tre syskon – tre trillingar. Ett rejält tillskott för en barnlös familj.

”Jag var chockad och lite överväldigad”

Då skulle nästa livsförändring ske. För en dag hörde Sarahs läkare av sig. Trots att paret nu slutat att försöka bli gravid naturlig väg, så kom läkaren med glädjebeskedet att hon väntade barn. Men inte nog med det. För Sarah väntade nämligen tvillingar.

– Jag var chockad och lite överväldigad eftersom jag började tänka och räknade ihop det och insåg att ”Oj!” om de kommer när de ska så blir det fem bebisar på åtta månader. Men vi var väldigt förväntansfulla för det var något vi hade drömt om och längtat efter i flera år, berättade Sarah Justice för Today.

I morgonprogrammet Today gästade Sarah och Andy när de hade sina fem barn i famnen. Programledarna skämtade med paret att de behövde en större morgonsoffa för att få plats med alla. Trillingarna och tvillingarna är födda med sju månaders mellanrum.

Sarah: ”Vi älskar att ha dessa barn”

Enligt Femina förbrukade familjen närmare 300 blöjor i veckan när barnen var små.

– Min man säger att allt vi gör har med bebisar att göra, resten av livet har i stort sett stannat upp. Men det är något vi har velat så mycket att vi älskar det. Därmed inte sagt att det inte är mycket jobb eller att vi inte är väldigt trötta, men det är jättehärligt. Vi älskar att ha dessa barn, säger Sarah.

Ett par år efter att Sarah och Andy fick sina fem av barn, så bestämde sig Sarah och Andy att det var dags för ett sjätte barn. Sonen Caleb föddes 2016.

På familjens Facebook-sida dokumenterar de den stora barnaskarans uppväxt. I dag är alla barnen 6-årsåldern.

Foto: FACEBOOK

FRÅN FÖRSTASIDAN