brott

Par semestrade med sin döda dotter: ”Ville tillbringa mer tid”

Aleksander Kurmoyarov och Mandie Miller håller upp polisskyltar efter att ha gripits av polis

FOTO: Youtube
Ett par togs på bar gärning när de reste runt i USA med sin åttaåriga dotters döda kropp.
Dottern hade varit död i tre månader och föräldrarna förklaring är att de ville ”tillbringa mer tid med sin dotter”.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kallhjärtad tjuv stjäl gitarr från en sovande hemlös man
0:28

Efter reklamen: Kallhjärtad tjuv stjäl gitarr från en sovande hemlös man

(0:28)

Slå på ljud

Amerikanska paret Aleksander Kurmoyarov, 28, Mandie Miller, 33, tog med Aleksanders åttaåriga adoptivdotter på en road trip i USA. Det låter inte särskilt konstigt om det inte hade varit för att dottern hade varit död i runt tre månader.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Hittade paret med en kista i bilen

Paret som är från Airway Heights i staten Washington på västkusten greps nyligen över 180 mil bort i Mitchell, South Dakota. Detta efter att polisen hade fått in tips från en rättsläkare om att paret reste med sin döda dotter, skriver The Mirror. Polisen hittade paret redan dagen efter rättsläkarens larm. Då hade de sin döda dotter i en kista i bilen.

Inledningsvis var paret misstänkta för att ha misshandlat dottern till döds men i nuläget är de inte misstänkta för det. Detaljerna kring när flickan dog varierar mellan mannen och kvinnan. Mannen menar att hon dog strax innan Halloween medan kvinnan menar att hon dog redan i september.

Parets förklaring: ”Ville tillbringa mer tid”

Parets förklaring till sitt konstiga beteende är att de båda ville ”tillbringa mer tid med dottern” och att de var rädda för att de skulle få bekymmer om de berättade att flickan var död.

Paret misstänks nu för att ha underlåtit att informera myndigheterna om barnets död. Polisen har ännu inte gått ut med flickans namn och bild och hennes dödsorsak är inte fastställd än.S

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN