extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Pappan Tom, 29, var ute med kompisarna på krogen – hittad död

07 jul, 2023 
https://image.hant.se/daniel-byline-2.jpg.jpg?imageId=8773938&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Daniel Sörensen
Pappan Tom, 29, var ute med kompisarna på krogen – hittad död.
Tom, 29, var ute med sina vänner på lokala puben.
Någon timme senare var han död – och ingen vet varför det skedde.
Han lämnar efter sig sin son Noah och sin kärlek Bella.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Förarens nära döden-upplevelse – störtar ut över kanten
Förarens nära döden-upplevelse – störtar ut över kanten

Den unga pappan, som inte hade några dolda sjukdomar eller hälsoproblem, hittades medvetslös i sitt hem av sin pappa lördagen den 24 juni. Tom Longley, 29, hade varit ute på en pub med sina vänner kvällen innan, men han var bara med dem i en dryg timme.

Trots ambulanspersonalens försök att rädda hans liv förklarades han senare död i hemmet. Han lämnar efter sig sin son Noah och sitt livs kärlek, Bella.

Här är Tom med sonen Noah och hans mamma Bella.
Här är Tom med sonen Noah och hans mamma Bella.

Hans syster Billy-Jo säger till Daily Mirror, som hänvisar till lokala LeedsLive:

– Han kom för att träffa mig och sen gick han till puben med sina vänner i en timme och kom tillbaka. Han sa inte till någon att han mådde dåligt.

– När pappa hade ringt efter ambulansen så kom de på fem minuter och gjorde hjärt- och lungräddning i nästan en timme. De kunde inte öppna hans mun och de misstänkte att han varit medvetslös ett bra tag. Jag var förkrossad. Vi var väldigt nära varandra när vi växte upp och gjorde allt tillsammans. Vi sågs nästan varje dag, fortsätter hon.

Annons
Tom med sin son Noah.
Tom med sin son Noah.

”Föräldrarna kan inte ens prata”

Systern skriver på Toms GoFundMe-sida (där vem som helst kan gå in och donera pengar till insamlingen) att han var en 29-årig pappa som inte hade några hälsoproblem. De förstår inte alls hur han kan ha dött helt plötsligt och att de fortfarande inte fått något svar från polisen eller obducenten. Kanske får de aldrig reda på varför hans liv avslutades så tidigt.

Våra föräldrar är helt bortom sig, de kan inte ens prata. Vi försöker samla ihop pengar för att hjälpa till med begravningsavgiften, så de får en sak mindre att behöva tänka på. Låt oss ge Tom det bästa möjliga avsked vi kan”, skriver hon.

Pappan Tom bara 29 år.
Pappan Tom bara 29 år.
Annons

FOTO: Facebook, Leeds Live WS/skärmdump

Annons