fascinerande liv

Pappan dog 1986 – årtionden senare förändrades allt: Hade ingen aning

Marisa och Carol.

FOTO: Instagram
Marisa Sullivans pappa dog i aids 1986.
Årtionden senare avslöjades den stora familjehemligheten – via mejl.
– Min mamma hade ingen aning om att hon existerade, och det gjorde inte jag heller.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

3-årig flicka blir kidnappad av apa
0:30

Efter reklamen: 3-årig flicka blir kidnappad av apa

(0:30)

Slå på ljud

Marisa Sullivan, 43, var bara sex år gammal när hon förlorade sin pappa Tim Sullivan till aids. Pappan var en uppskattad person och Marisa och hennes bror älskade ingen så mycket som sin pappa.

Marisas mamma, som varit gift med maken i 14 år, var förkrossad. Ett stort frågetecken lämnade familjen förvirrade – hur hade han smittats av hiv-viruset?

Årtionden senare skulle familjen få nästa chock när ett mejl vände upp och ner på deras liv, skriver Femina.

Marisa delade sin resa på sociala medier

Efter pappa Tims bortgång blev livet inte lättare för Marisa. På sociala medier har hon delat med sig av sin livshistoria som kantats av bakslag. År 2019 drabbades Marisa av bröstcancer. Inte långt därefter gick hon igenom en skilsmässa från sin exmake och 2021 fick hon veta att hon inte kunde få barn.

Tusentals människor har följt Marisas resa på Instagram. Men en av främlingarna bland alla gilla-markeringar och stöttande kommentarer skulle visa sig vara långt ifrån en främling.

En av dem var nämligen Marisas okända syster.

Dna-testet avslöjade familjehemligheten

Det var med hjälp av ett dna-test som Carol Simpson, 58, fick veta att hon hade en halvsyster vid namn Marisa Sullivan. Genom sociala medier kunde Carol enkelt leta upp systern och när hon läste att Marisa drabbats av cancer bestämde hon sig för att ta kontakt med sin halvsyster.

Det dröjde dock inte länge innan Carol ändrade sig och skickade ett mejl till Marisa.

Marisas föräldrar på sin bröllopsdag.

Marisas föräldrar var gifta i 14 år innan maken gick bort.

FOTO: Instagram

Hon var dock tydlig med att avslöjandet inte kom med några skyldigheter.

”Min mamma och din pappa kände varandra 1964. De var unga och du vet hur det kan gå. Jag vet att det här måste vara en lika stor chock för dig som det är för mig”, skrev Carol till Marisa.

Chockad av mejlet vände sig Marisa till sin mamma – som var helt ovetandes om systers existens.

– Carol blev till innan mina föräldrar blev tillsammans. Min mamma hade ingen aning om att hon existerade, och det gjorde inte jag heller, säger Marisa till Today.

Såg sin pappa Tim i halsysterns son

För att försäkra sig om att Carols påstående stämde valde även Marisa att göra ett dna-test. Och resultatet visade att de faktiskt var halvsystrar, men det var inte förrän de träffades i verkligheten som det sjönk in för Marisa.

När halvsystrarna träffades för första gången tog Carol med sin son DJ – Marisa såg ingen annan än sin pappa Tim i pojken.

Idag håller de kontakten och tar igen tiden de missat.

– Carol och jag tycker om att skratta åt hur olika vi är. Hon är en pensionerad militär som bor på landet i Missouri, och jag är en hälsoprofil och nöjesjournalist i New York City. Hennes sociala medier är fyllda med bilder på barnbarn, och på min hittar man bilder där jag poserar med kändisar på röda mattan. Men vår pappa finns i oss båda, berättar Marisa.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN