Övertalade sin man om ett barn till – fick tvillingar IGEN

Foto: INSTAGRAM

Tvillingsbarnsmamman Katie Clodfelter, 32, ville desperat ha ett tredje barn.
Hon övertygade sin man att det var dags för ett barn till.
Men det skulle visa sig att familjen var i fyrdubbeltrubbel.
Hon blev nämligen gravid – med tvillingar.

Katie Clodfelter, 32, bor i USA. Hon och hennes make hade två barn sedan innan, två tvillingpojkar. Greg och Katie gifte sig 2016 och fick strax efter giftermålet två barn, tvillingpojkarna.

Men suget efter ett tredje barn blev för stort. Hon försökte övertyga sin make Greg att det återigen var dags att skaffa barn.

På videoplattformen TikTok delar 32-åriga Katie Clodfelter med sig av sitt liv. Hon har omkring 39 000 följare, samt strax över en miljon gilla-markeringar på sina inlägg. Dessutom har hon sina två tvillingpojkar – och maken Greg förstås som följeslagare.

Exklusivt
SVÅRLÖST DNA-metod stoppas – polis bröt mot lagen: ”Känns inte bra”

Träffades på dejtingsida: ”Finns fler fiskar i havet …”

Katie Clodfelter och maken Greg träffades på dejtinghemsidan ”Plenty of Fish”. 2016 gifte sig paret.

Två år senare, 2018, fick Katie Clodfelter sina första barn – tvillingpojkarna.

Men det saknades något i deras liv tyckte hon. Hon ville ha ett tredje barn. Men hennes make Greg var inte lika säker som Katie Clodfelter att det verkligen behövdes. Greg var nämligen ganska nöjd med två barn, tyckte han. Tills Katie Clodfelter lyckades övertala honom.

Läkarna: Extremt osannolikt att du får tvillingar igen

Trots att läkarna sa att det var ”extremt osannolikhon skulle få tvillingar igen, så skulle Katie Clodfelter och maken Greg barnaskara få en rejäl tillökning. En ökning i fyrfalt. Hon blev nämligen återigen gravid, enbart ett och halvt år efter hennes första graviditet, med tvillingar igen.

2020 kom då andra paret med tvillingar. Två tvillingflickor. På sin TikTok-kanal förklarar Katie Clodfelter hur det var att få så många barn, så snabbt jämte varandra. Hon och maken Greg blev fick nämligen enbart vila i ett och ett halvt år innan det var dags med nya tvillingar.

"Jag fick två tvillingar inom ett och ett halvt år", skriver mamman på instagram.

”Jag gifte mig 2016. Under fyra år har jag fått fyra barn, alla under tre års ålder”

– När jag var 28 fick jag mitt första par med tvillingar. När jag fyllde 31, fick jag mitt andra par med tvillingar, säger Katie Clodfelter i en TikTok-video och fortsätter:

– Jag gifte mig 2016. Under fyra år har jag fått fyra barn, alla under tre års ålder, berättar hon i videon.

Hon må ha sina händer fulla. Men 31-åriga fyrbarnsmamman berättar på TikTok att hon fortfarande får nio timmars sömn varje natt. Hon älskar dessutom att vara mamma.

– Jag är så trött som man kan tänkas vara. Men det är underbart att ha shoppingkompisar livet ut, säger hon skämtsamt i en av sina TikTok-videos.

LÄS OCKSÅ: Höggravida Frida sprang 500 mil: ”Ingen anledning att bromsa”

LÄS OCKSÅ: Tidigare Victoria Secret-modellens avslöjande om modejätten upprör

Foto: INSTAGRAM

Senaste nytt