Olof Lundhs okända partner – och barn: ”Bonusfamilj är inte aktuellt”

Olof Lundh tillsammans med särbon Åsa Saltin Meerits till vänster och till höger med sonen Buster Hildebrand Lundh.

FOTO: TT
Sportjournalisten Olof Lundh är dubbelt aktuell med upploppet av fotbolls-VM i Qatar och vinnare av Alla mot alla ihop med Ebba Kleberg von Sydow.
Men hur ser hans relations- och familjestatus ut? – Hänt Nyheter reder ut.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Janne Andersson om ölförbudet i Qatar
0:41

Efter reklamen: Janne Andersson om ölförbudet i Qatar

(0:41)

Slå på ljud

Olof Lundh, 56, har blivit en folkkär tv-profil de senaste åren efter sin medverkan i C Mores fotbollssändningar och som deltagare i populära frågesportsprogrammet Alla mot alla. I programmet som leds av programledarduon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson tävlar Lundh med parhästen Ebba Kleberg von Sydow. De har fått smeknamnet vinnarskalleburen eftersom båda två är erkänt usla förlorare.

I torsdags stod Olof och Ebba som vinnare för första gången i frågesportprogrammet – och sedan bar det av direkt tillbaka till Qatar där Lundh bevakar fotbolls-VM som avslutas på söndag.

Olof Lundh tillsammans med Åsa Saltin Meerits på KING 100 Mäktigaste-galan 2019.

Karin Törnblom/TT

Vem är Olof Lundh tillsammans med?

Men hur ser egentligen Olof Lundhs privatliv ut? Olof är tillsammans med Åsa Saltin Meerits, 52 som jobbar som chef för rekrytering på arkitektur- och teknikkonsultföretaget Sweco. Paret träffades sommaren 2016 har Lundh tidigare berättat i en intervju med tidningen Café. Paret har fotograferats ihop på flera evenemang och bor båda i Stockholm men på olika adresser, skriver Nyheter 24.

– Vi har något slags relation som begränsas av livet, men vi är rätt överens, som jag uppfattar det, om att bonusfamilj och sånt inte är aktuellt, i alla fall inte för mig. Jag tror verkligen att jag är en bättre människa om jag får lite eget utrymme också, sa Olof Lundh då.

Olof Lundh var tidigare tillsammans med Lott Hildebrand i 25 år, men de separerade 2012.

– Jag kan bara prata för mig, men jag blev nog en annan person under resans gång. Jag upptäckte att jag kanske inte var så social som jag i en period hade varit, har 56-åringen tidigare sagt om uppbrottet.

Olof Lundh med sin son Buster Hildebrand Lundh på Patrick Ekwalls bokrelease Vill du så kan du 2017.

Charlotte Brunzell/TT

Olof Lundhs två barn

Olof Lundh har två barn tillsammans med Lott Hildebrand, Ragnhild Hildebrand Lundh, 21, och Buster Hildebrand Lundh, 23. Ragnhild är skriven på samma adress som Olof i Stockholm medan Buster bor tillsammans med sin sambo på en annan adress i huvudstaden.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN