Nyfödda pojken överlevde mirakulöst eldhavet – ingen ville adoptera

Deyvion blev svårt brännskadad som barn.

Foto: WGN9 NEWS
Pojken tvingades vänta sju år innan han adopterades.
Nu berättar fostermamman om varför hon valde att ta hand om den svårt brännskadade pojken.
– Jag tyckte han var den vackraste lilla pojken i hela världen, säger mamma Beth till WGN9 News.
0:32

Efter reklamen: Fallskärmen fattar eld på över 2000 meters höjd

(0:32)

Slå på ljud

När Deyvion var nyfödd var han med om en mardröm. En brand hade startat i familjens lägenhet. Pojken överlevde mirakulöst eftersom brandmännen gick in i lägenheten. Men han fick svåra brännskador.

Sedan dess har pojken behövt mycket vård. Trots att Deyvion fick mycket kärlek av sin omgivning och plats på ett fosterhem så saknade han föräldrar.

Deyvion hamnade i en eldhärd när han var nyfödd. Han förlorade allt – och hamnade på fosterhem.

Men det skulle dröja länge innan fosterpojken, som bor i den amerikanska delstaten Missouri, skulle få ett eget hem. Hela 2 545 dagar.

Ensamstående mamman upptäckte pojken

Tillslut upptäckte någon den brännskadade pojken. Efter fem år utan föräldrar träffade Deyvion den ensamstående tvåbarnsmamma Beth Plunkett. Och det blev kärlek vid första ögonkastet.

– Jag tyckte han var den vackraste lilla pojken i hela världen. Jag blev förälskad i honom direkt, säger mamma Beth till den lokala nyhetskanalen WGN9 News.

– Alla säger alltid ”du är så himla fin, Beth. Han är så lyckligt lottad att han har dig”. Men det är inte sant. Det är jag som är lyckligt lottad som har honom, fortsätter mamma Beth.

Mamma Beth hittade tillslut den brännskadade pojken – och adopterade honom.

Foto: WGN9 NEWS

”Ta livet med storm”

I dag har Deyvion en familj till och med en syster.

– Jag vill att han ska vara lycklig. Det är de allra viktigaste för mig. Jag vill att han ska känna kärlek och vilja ta livet med storm. Om han bara försöker kommer han lyckas med otroliga saker, säger mamma Beth.

En annan familj som Deyvion också känner kärlek för är för brandstationen South Metro Fire Department och räddningsledare Eric Smith. De kommer aldrig glömma den kvällen när de räddade Deyvion ur lågorna.

– Han är extremt speciell för oss, säger Eric Smith.

Förlorade bröllopsleken – brudgummen slår bruden brutalt

Se klippet här!

Foto: WGN9 NEWS

SENASTE NYTT!