Mamman lider av ovanlig sjukdom – nu tror folk att en 9-åring fått barn

Lyndsey Balsdon, 26.

Unga mamman lider av en ovanlig cancer.

Foto: TIKTOK
22-åriga mamman Lyndsey Balsdon berättar om hatet efter att hon fött sitt första barn.
Folk tror nämligen att hon är 9 år och mamma.
”Varför håller du i ett barn, din knäppis”, sa en okänd man till kvinnan.
0:25

Efter reklamen: Treåringen blir blixtförälskad
 – kysser brandmansstaty

(0:25)

Slå på ljud

Unga mamman Lyndsey Balsdon, 22, berättar för den brittiska tabloiden The Sun hur hon har får hat för sitt utseende. Nyligen fick den unga mamman sitt första barn, den 10 månader gamla pojken Flynn.

I flera fall är den första tiden med sitt nya barn en lycklig tid. Men den 22-åriga mamman och maken Jonathan Ashton, 27, har fått utså mycket hat. Nu vill mamman öppna upp och berätta om varför.

Lyndsey Balsdon, 22.

Foto: SOCIALA MEDIER

Är 22 – ser ut att vara 9

Lyndsey Balsdon lider av en ovanlig cancertyp. 22-åringen har haft tumören sedan hon var barn. Cancern har påverkat hennes uppväxt och kroppsliga utveckling. Vilket gör att trots att hon i dag är en vuxen kvinna, så ser hon väldigt ung ut.

”Trots att jag hade en helt normal förlossning vid 22 års ålder, så såg jag ut att vara nio år”, berättar mamman.

”Vi var oerhört lyckliga och förväntansfulla inför det kommande föräldraskapet. Jag och Jonathan njöt av en dag med bara oss. Men plötsligt förstördes lugnet av en främling i närheten som skrek på oss: ”varför håller du i ett barn, din knäppis”, skriver mamman i The Sun.

”Är det där barnet gravid?”

Den 22-åriga mamman berättar i The Sun om ett annan tillfälle där hon fått utså kritik på öppen gata.

En person pekade på paret när de var ute och gick och skrek efter dem: ”är det där barnet gravid?”.

Att få liknande kommentarer var inget nytt. Men denna gång svarade Lyndsey genom att klappa sig på magen och kyssa Jonathan.

Dokumenterar på sociala medier

För tidningen berättar Lyndsey att hon träffade sin make när hon var 16 år gammal och han 21. Under hela deras relation har hon fått utstå frågor om hennes utseende och maken sexuella preferenser.

”Jag blir hela tiden anklagad för att ´vara en nioåring som klär upp sig' för min make”. Jag kan inte ens handla alkohol och får frågor om jag fortfarande går i mellanstadiet”, skriver mamman.

Våghalsiga spänningsökare styrketränar på skyskrapan

Se klippet här!

För att uppmärksamma problemen som Lyndsey Balsdon får utstå i vardagen har hon konton på sociala medier där hon dokumenterar sin vardag. Hon hoppas nu att människor ska visa förståelse.På sitt k onto på den populära videoplattformen Tiktok har lyckats samla ihop imponerande 4 miljoner visningar.

Foto: SKÄRMDUMP

SENASTE NYTT!